GVV’63 JO11-1 – DSC JO11-1 (2-0)

1024 683 GVV'63
Na het verlies van afgelopen woensdag en de andere competitiewedstrijden was het vandaag tijd voor een resultaat.
Vandaag begonnen we zonder Timo maar met Jacco, Noud en Ryan die er alle 3 al een potje op hadden zitten tegen Theole, maar met 3 punten op zak was hun vertrouwen hoog. De eerste helft begonnen we nog wat afwachtend en kreeg DSC wat kleine kansjes en 1 hele grote maar die gingen er niet in. In het verdere verloop van de eerste helft werden we zelf wat gevaarlijker en durfden meer vooruit te spelen. Dit kon omdat Jacco en Lex hun duels gingen winnen en niets meer weggaven. Het bleef tot de rust 0-0.

Na een motivatie speech in de rust. Door aan te geven dat hier meer te halen was als we met elkaar maximaal inzet zouden tonen en duels aangingen, zijn we gestart aan de 2e helft. Vanaf het eerste moment zagen wij als trainers dat de inzet er was, de duels gewonnen werden en we echte kansen kregen. Achterin stond het goed, middenveld werkte hard en voorin was er dreiging. Halverwege de eerste helft kwamen we dan ook zoals verwacht 1-0 voor door Ryan die na een individuele actie van Noud alleen voor de keeper wist te scoren. We bleven kansjes krijgen maar de bal viel net niet goed waardoor het ondanks dat DSC geen echte kansen kreeg toch spannend. In de laatste minuut kregen we nog een vrije trap welke door Mo hard en hoog richting goal werd getrapt en waar Noud atletisch met het puntje van zijn schoen de bevrijdende treffer kon maken 2-0.

Een verdiend resultaat en eindelijk een overwinning. Net als de JO11-2 staan we na vandaag op 3 punten. Top resultaat en super dat beide teams elkaar ondersteunen waar nodig en dat dit prima in elkaar past. Noud en Ryan bedankt voor jullie bijdrage.

Volgende wedstrijd tegen een vreemde tegenstander (want volgende week spelen we helaas tegen elkaar) mag Thirza het verslag maken.