GVV’63 Jo11-1 – Fc Engelen JO11-2 3-3

1024 683 GVV'63

Om 10 uur precies begonnen we in een stralend zonnetje aan onze wedstrijd en we begonnen gelijk goed met verzorgd voetbal, op een paar schoonheidsfoutjes na , tegen een gelijkwaardige tegenstander!

Na een aantal kansen over en weer kwamen we verdiend op 1-0 door onze vliegensvlugge Stijn. Helaas kwam Engelen, wel verdiend, op 1-1 maar net voor rust wordt Tim1 onderuit gelopen in het strafschopgebied en mocht Brett aanleggen voor de pingel. Deze kans laat hij uiteraard niet liggen en maakte keurig de 2-1, dit was tevens de ruststand!

Na rust bleven we lekker doorvoetballen en maakte Tim1 keurig de 3-1! Helaas ging Engelen nu vol op de aanval en scoorde respectievelijk de 3-2 en net voor tijd 3-3. Uit de aftrap probeerde we het nog wat nog 2 corners opleverden, maar jammer genoeg geen doelpunt!

Jongens we hebben keihard gewerkt, meer zat er vandaag niet in! Blijf zo werken en we gaan volgende week proberen om de overwinning wel over de streep te halen