GVV’63 Jo11-1 – GJS Jo11-2 (3-1)

1024 683 GVV'63

Mooi weer voor het publiek, maar weer even wennen voor onze mannen en dames. Bij winst verzekerden we ons van minimaal een 3e plaats in deze 1e klasse en mogen we nog verder naar boven kijken.

De eerste helft was het GVV’63 wat degelijk stond en weinig weg gaf. Met name Koen speelde een sterke 1e helft en stond er als GJS gevaarlijk dreigde te worden. Aan de andere kant creëerden we zelf diverse kansen maar steeds was het de grote keeper van GJS die een sta in de weg was. We gingen met 0-0 de rust in maar er had meer in gezeten.

De waarschuwingen in de rust waren niet tegen dovemansoren, want als je zelf de kansen niet maakt is het vaak de tegenstander die dat wel doet. Dit was niet het geval in dit potje want binnen 30 seconden (Richard was nog niet terug op zijn post) maakte Sam de 1-0.

Het verzet van GJS was even gebroken en een subtiele bal achter de verdediging van Noud gaf Sam de mogelijkheid om de 2-0 te maken. De mooiste aanval van de wedstrijd was de beslissing. Yannick onderschept de bal op het midden, speelt de bal naar buiten waar Noud zijn man passeert en een goede voorzet op Thijmen die knap de bal op doel kopt.

Helaas voor hem was het de keeper die deze inzet nog keerde maar was Sam scherp voor de goal om de 3-0 te maken. (Gelukkig voor Thijmen lukte het bij de JO12-1 wel 2x met het hoofd). Wedstrijd in de pocket!

Dat zou je normaal gesproken zeggen maar GJS had niets meer te verliezen, speelde vol op de aanval en maakte de 3-1. Positioneel stonden we een paar keer niet goed en was het billen knijpen dat de 2e goal niet zou vallen. Yari redde een paar keer meer dan uitstekend en zo werden de wel verdiende punten binnen gesleept.

De laatste thuis wedstrijd van het seizoen is gespeeld, volgende week de laatste wedstrijd van het seizoen. Op naar een mooie afsluiting bij SVW en gaan we het seizoen goed afsluiten. Met 8 overwinningen, 1 gelijkspel en 1 onterecht verlies stonden we in de meeste competities bovenaan maar helaas voor ons speelt Lekvogels ook heel sterk. Voor ons zijn jullie met deze ontwikkeling wel echte kampioenen ondanks dat we 2e staan.