GVV’63 JO11-1 – Nemelaer JO11-1 (3-2)

1024 683 GVV'63

De 4e wedstrijd in de 1e klasse, vandaag zonder Marit en Jochem.

De laatste 2 competitiewedstrijden gingen nipt en enigszins onverdiend verloren, dus werd het tijd voor 3 punten. Deze zouden we niet cadeau krijgen want Nemelaer had nog geen wedstrijd verloren. Het begin van de bezoekers was erg veelbelovend, goed positiespel en grote sterke jongens. Toch was het GVV’63 dat meer in de aanval was, Nemelaer onder druk kon houden en dreigend was zonder echt gevaarlijk te worden.

Door een eigen goal was het GVV’63 dat op 1-0 voorsprong kon komen. Al vrij snel daarna was het Noud die met een individuele actie dreigde te gaan schieten met links maar met een fantastische onverwachte pass Sam op de doellijn de 2-0 liet maken. Het vertrouwen groeide maar hierdoor bleven we niet voldoende in positie als team. Na een afvallende bal was het Nemelaer die de aansluitingstreffer kon maken. Vlak voor rust was het Nick die met een goede strakke lange bal Sam alleen voor de keeper in staat stelde de 3-1 te maken.

In de rust waren de trainers er niet gerust op, voetballend was het niet onze beste wedstrijd, en we moesten nog 30 minuten strijden als team. De 2e helft was van beide kanten niet super, veel foutjes, individuele acties die net niet lukten en de keepers die ervoor zorgde dat er aan beide kanten na een uitval geen doelpunt kon vallen. GVV’63 had via Thymen nog enkele grote kansen, en na de mooiste aanval van de gehele dag op de velden van GVV’63 was het de lat die een grotere voorsprong in de weg stond.

Een van richting veranderd schot passeerde helaas een heel sterk keepende Yari 3-2. Even met zijn alle verdedigen, dreigend blijven naar voren en anders wederom goede reddingen van Yari (die vaker sushi moet eten op vrijdag) lukte het Nemelaer niet meer om langszij te komen. De punten bleven (met complimenten van de tegenstander) zoals vooraf beloofd in Gameren.

4 wedstrijden 6 punten helemaal niets mis mee en in alle wedstrijden zijn we in staat mee te strijden voor de overwinning. Op naar Theole volgende week!