GVV’63 JO11-1 – OJC JO11-5

1024 577 GVV'63

Gisteren hadden we een thuiswedstrijd tegen OJC JO11-5. Gezien hun plek in de competitie voor ons een gelijkwaardige tegenstander. Het team ervan proberen te overtuigen dat we deze pot moeten proberen te winnen.

De druk werd door ons goed opgevoerd en we konden de tegenstander aardig vastzetten, waardoor OJC nauwelijks op onze helft kwam. Helaas kon een snelle doorbrak de eerste tegengoal niet voorkomen. Door wederom druk te zetten scoorde Vince snel de gelijkmaker.

We gingen met een goed gevoel de rust in. Het team speelde goed samen en we kregen wel kansen, maar de keeper van OJC wist de ballen uit de goal te houden. Helaas konden we zelf niet voorkomen om nog 2 tegengoals te incasseren. Helaas werd het 1-3 Een domper voor de JO11-1, want gezien hun werklust en spel hadden ze de winst mogen pakken.

Helaas staat het team nog op 0 punten. Voor de komende wedstrijden de kopjes omhoog proberen te houden. Daarbij begint het met te werken aan de minder sterke punten. Als we die op orde krijgen, dan komen we wel van de 0 af. Kom op JO11-1!