GVV’63 JO11-2 – FC Engelen JO11-2 2-6

1024 683 GVV'63
Een verslag door de ogen van de scheidsrechter. (Even wennen tussen de lijnen in plaats van er naast).
Gewoon een goed voetballende tegenstander, dat was wat we van de tegenstander vandaag hebben kunnen zien. Positief aangemoedigd door een moeder langs de kant die luid boven iedereen uit kwam en FC Engelen naar voren riep en zelfs bij een mooie bal applaudisseerde voor ons team. Zo moet voetballen in de jeugd zijn volgens mij.
De eerste helft waren we nog niet helemaal bij de les en en was het ondanks enkele kansen voor ons 1-4. Niets op aan te merken behalve dat we zelf er enkele keren dreigend uitkwamen en toch goede kansen hebben gehad om zelf meer te scoren. Na de coaching van Bjørn in de kleedkamer beloofde we elkaar er harder voor te werken en dat was aanvallend goed te zien. Minder kansen tegen, meer op de helft van de tegenstander en een wat meer gelijk opgaande wedstrijd. Zeker tegen het einde kon je goed merken dat wij conditioneel sterkte waren dan de 2e jaars van FC Engelen. Toch scoorde zij nog 2x en wij helaas maar 1x. 2-6.
We zullen elke week een pittige tegenstander treffen maar met inzet, teamwerk komt ons talent vanzelf bovendrijven. Doelpunten makers Ryan en Noud. Helaas dus geen punten maar wel de complimenten voor onze spelers en onze spelopvatting van de tegenstander.  Volgende week gaan we er weer voor.