GVV’63 JO11-2 – GVV JO11-1 (3-2)

1024 768 GVV'63

Vandaag was onze eerste officiële wedstrijd in de JO11. Voor de winterstop voetbalde we nog 6 tegen 6 op een half kunstgrasveld veld, en nu 8 tegen 8 op een hele kunstgrasveld.

Tijdens de warming-up werd er een beetje angstig naar de tegenstander gekeken want die waren best wel groot, maar toen de scheidsrechter op zijn fluitje floot was daar gelukkig niks van te merken. Er werd door iedereen hard gewerkt en iedereen stond zijn mannetje.

Manon, Wesley en Ricardo zaten achterin goed kort op hun tegenstander waardoor de spitsen van de tegenstander niet gevaarlijk werden.

Dit zorgde ervoor dat we steeds verder naar voren konden voetballen en er wat kansjes kwamen. Na goed samenspel op het middenveld door Brent en Milas was het Joep
die met een mooie actie Milan vrij voor de keeper zette. Milan twijfelde geen moment en schoof netjes de 1-0 binnen.

Hierna zakte we toch wat in en kreeg de tegenstander ook wat kansen. Gelukkig was daar keer op keer Rowald die vandaag alles tegen leek te houden. Helaas moest hij toch een keer zijn meerdere erkennen en werd het 1-1.

Na deze gelijkmaker gingen we toch weer wat beter voetballen en Joep maakte nog net voor rust de 2-1. In de rust werd er verteld dat we vooral op onze positie moesten blijven lopen en niet teveel gaan zwerven.

Na rust had Nour een paar goede gevaarlijke dribbels en Sem was zowel aanvallend als verdedigend vaak de sterkere. Dit alles
zorgde voor meer druk naar voren en het was dan ook Joep die na een mooie assist van Brent de 3-1 maakte.

Het laatste kwartier sloeg de vermoeidheid toe waaraan je kon zien dat we een “groot veld” nog niet echt gewend zijn. De tegenstander maakte nog 3-2 maar verder dan dat kwamen ze niet.

Een mooie pot waarin we goed gevoetbald hebben en vooral elkaar hielpen, leverde deze eerste overwinning op. Als we serieus blijven trainen en goed luisteren naar de trainers, dan kunnen er zeker nog meer van deze mooie wedstrijden volgen!