GVV’63 Jo11-2 – Jan van arckel jo11-1. 0-9

1024 640 GVV'63

Op een mooi maar helaas (te)rustig sportpark in Gameren hadden we na 5 minuten spelen al in de gaten dat onze tegenstander een zeer goede ploeg was. Waar wij nog echt trainen op binnenkant voet, aanname en vrij lopen maakte zij de ééne na de andere mooie combinatie en ook omschakelen ging vrijwel vanzelf. Complimenten! Als je dan zelf niet meteen alert bent kan het hard gaan…….Bij de eerste time-out was het 0-3.

Toch kregen we vlak voor rust wat kansjes die helaas geen doelpunt op leverde. Met de rust was het 0-5. De eerste 10 minuten na rust werd er beter gevoetbald en durfde we ook meer over te spelen. Als dat dan een keer mis gaat is het in iedergeval geprobeerd en zal het langzaam zeker beter gaan. Uiteindelijk is het 0-9 geworden. Natuurlijk niet leuk, maar postief was dat nagenoeg iedereen zijn stinkende best bleef doen. De conditie heeft weer een nieuwe impuls gehad zullen we maar zeggen ?.

Tot slot nog een speciale benoeming voor Jesse en Jay. Jesse voetbalt pas ruim een half jaar dus het is zeker nog geen Messi, maar als iedereen zo fanatiek en gedreven is als hij, dan kan het nooit lang duren voordat wij onze eerste overwinning binnenslepen. Jay is meestal de kleinste van het veld, maar wat hij de laatste tijd en zeker ook vandaag kwa voetbal (aanname, inspelen en weer vrijlopen) en fanatisme laat zien is echt top. Ga zo door heren! Volgende week weer een nieuwe pot uit naar Nivo Sparta, dan gaan we er weer vol voor want opgeven doen we zeker niet!