GVV’63 Jo12-1- Wilhelmina JO12-1 7-5

1024 640 GVV'63

Als we naar het voetbalveld rijden is het enorm druilerig weer, maar tijdens het omkleden is het opgedroogd en op een paar druppels na droog gebleven tijdens de wedstrijd! We begonnen redelijk scherp tegen een gelijkwaardige tegenstander, maar liepen vrij snel uit naar een 3-0 voorsprong door doelpunten van Tim1 2x en Brett.

Daardoor sloop er wat gemakzucht in ons team zodat Wilhelmina terug kon komen tot 3-3. Voor de rust scoorde Mo en Tim1 nogmaals en konden we gaan rusten met 5-3 voorsprong! Na de rust ging het op en neer met soms hele mooie aanvallen van 2 ploegen die allebei een overwinning broodnodig konden gebruiken. We scoorden net als Wilhelmina 2x in de 2de helft door doelpunten van Brett! Mannen eindelijk de volle winst dus hard werken wordt eindelijk beloond.