GVV’63 JO13-1 – Wilhelmina JO13-1

1024 683 GVV'63

De laatste wedstrijd (op een groot veld) in de voorbereiding. Wilhelmina hadden we 3x nipt verslagen in de 1e competitiehelft. Een bekende tegenstander dus, waarvan we wisten dat het net als de andere keren een gelijkopgaande wedstrijd zou worden.

Gelijk opgaand en rommelig was denk ik de beste samenvatting van deze wedstrijd. In de eerste helft was het vooral Wilhelmina op onze helft en met kleine kansjes. Na 20 minuten stond het na het door wisselen bij ons verdedigend niet zo goed en was het verdiend 0-1.

GVV’63 kwam te weinig aan voetballen toe, teveel lopen met de bal, ballen gemakkelijk in de voeten van de “gele” gespeeld en helaas speelden wij vandaag in het zwart. Opvallend was de 1e helft vooral dat we de ballen niet hoog konden wegwerken op het gladde veld.

Met enig geluk was het vlak voor rust niet 0-2. In de rust was het even mogelijk met elkaar door te nemen wat er anders moest en beter kon. In de 2e helft was dit goed te zien want nu was het met name GVV’63 op de helft van Wilhelmina met kleine kansjes en met soms wat pech werd het geen 1-1. Na de 1e winst is het een paar dagen later het 1e nipte verlies.

Voor de trainers en spelers was het in ieder geval een leerzaam potje op de woensdagavond op naar de competitie.