GVV’63 JO13-1G – Nieuwkuijk JO13-2 (9-0)

650 326 GVV'63

We hadden onze laatste bekerwedstrijd op het programma vandaag. Na 2 nederlagen werd het wel tijd om te winnen en met een fijn gevoel de competitie in te gaan. Helaas waren Cris, Fleur en Ryan er niet bij vandaag maar hun vervanger was Sil Blom van de JO14-1.

We begonnen de wedstrijd rustig en probeerde voetballend er uit te komen. De eerste 5 minuten was er nog niet echt dreiging van beide ploegen. Onze mannen moesten even wennen aan de nieuwe opstelling. Na de goede bal van Wessel op Wiljo, stond hij oog in oog met de keeper, hij blijf rustig en scoorde de 1-0. De 2-0 kwam ook op naam van Wiljo na de goede bal van Brandy. We begonnen steeds beter te spelen en na een mooie solo van Lucas werd het al snel 3-0. We kregen veel kansjes en zo kwamen 4-0 en 5-0 door Wiljo en Sil. Vlak voor de rust schoot Wessel er nog een mooie vrij trap in. En zo konden we terug kijken op een goede 1e helft.

Na rust duurde het even voordat er weer gescoord werd. Nadat de keeper van Nieuwkuijk de bal verkeerd inspeelde was Wessel er snel bij en schoot de bal mooi in de goal. En de 9-0 kwam ook op naam van Wessel na een geweldig afstandsschot over de keeper heen! Bij de 9-0 liet Sil zijn individuele klasse zien. De jongens van GVV’63 hebben goed gevoetbald en we kunnen terug kijken op een leuke wedstrijd.