GVV’63 JO8-2 – Rhelico JO8-1 (5-3)

1024 577 GVV'63

GVV’63 JO8-2-Rhelico JO8-1 (16 dec.)

In deze laatste week van het seizoen voor de winterstop hebben we afscheid moeten nemen van onze Mustafa. Vanwege een verhuizing gaan we onze goaltjesdief en harde werker missen in ons team. In plaats van een training hebben we een gezellige avond met de spelers en ouders gehad, goede teamspirit! 3 afwezige vanwege o.a. ziekte, waardoor ze de strijd met 6 spelers aangingen. We wisten dat we een sterke tegenstander hadden, dus fel erop en niet laten schieten! Dit ging goed vanaf het begin.

Toch wist Rhelico 0-1 te scoren. We bleven doorgaan, Bram en Bram verdedigde als leeuwen. Er werd door iedereen hard gewerkt voor elkaar. Nathan, Noud en Mutafa speelde ook nog goed over op het middenveld en voorin. Noud wist te scoren en frommelde de bal binnen 1-1. Daarna bleven we goed druk naar voren zetten en maakte Noud de 2-1 door de laatste man uit te kappen en hard op goal te schieten.

Rhelico ging weer vol op de aanval, bij het verdedigen werd er hands gemaakt. O jee een penalty tegen die keurig werd ingeschoten, 2-2. Even rusten. De tweede helft was spannend. Noud was weer op dreef en schoot de 3-2 zuiver in het netje. Daarna groeide het vertrouwen dat we konden gaan winnen! Mustafa wilde graag nog scoren als afscheidskado, dit lukte en hij schoot de bal mooi in het hoekie, 4-2!

Rhelico gaf niet op en creëerde een paar kansen achter elkaar. Het geluk was een paar keer aan onze zijden. Onze keeper Matz had een paar mooie reddingen en hield ons in de wedstrijd. Toch schoten ze de 4-3 binnen. Bram v. B. maakte aan de spanning een eind door van grote afstand de bal heel hoog op het doel te schieten. De keeper was kansloos en met deze goal werd de eindstand 5-3! Eindelijk weer gewonnen, lekker hoor!!

Bedankt spelbegeleider Ivar! Fijne feestdagen en tot volgend jaar iedereen!
Groetjes Linda