GVV’63 mini’s – ouders

1024 768 GVV'63

GVV’63 mini’s slachten ouders

De omstandigheden waren formidabel. Vooraf een forse regenbui, tijdens de wedstrijd een stralende zon en na de wedstrijd weer een forse bui.

Gezien de reputatie van onze mini’s hadden de ouders er alles aan gedaan om een zo sterk mogelijke selectie te formeren. Zelfs een technisch begaafde opa en oom speelden mee.

De mini’s begonnen sterk. Gelukkig kon keeper Dirk drie keer knap redding brengen. Maar er was geen houden aan. De vlot combinerende mini’s liepen al snel uit naar een 3-1 voorsprong. Toch maakten de ouders de aansluitingstreffer 3-2.

Hierna gaven onze mini’s vol gas. Keeper Dirk werd door zijn verdediging in de steek gelaten en was zelf ook op een blundertje te betrappen. Ruststand 6-2.

Na rust hetzelfde wedstrijdbeeld. De ouders probeerden het wel, maar kwamen zoveel kwaliteit te kort. De mini’s scoorden vrolijk verder. Typerend om te zien: Ronald van Wijk, normaal gesproken een betrouwbare eerste elftal speler, werd aan alle kanten voorbij gelopen.

De mini’s deden het wat rustiger aan, waardoor de ouders zowaar nog 2 doelpunten maakten. Gelukkig klonk kort daarna het eindsignaal en werd er een einde gemaakt aan deze afstraffing. Eindstand 12-4.