GVV63 MO11-1 – Roda Boys MO11-1 (2-2)

1024 640 GVV'63
Na twee weken trainen was het eindelijk zover. De allereerste wedstrijd van het nieuwe GVV63 meidenteam. En voor een aantal speelsters zelfs de eerste wedstrijd ooit.
Het talrijk aanwezige publiek was vol spanning of de enthousiaste meiden tijdens de eerste wedstrijd indruk konden maken. Het was al snel duidelijk dat technische staf de zaken goed voor elkaar had. GVV’63 trok gelijk ten aanval. In de eerste helft een aantal goede kansen. Helaas gingen deze naast of ze werden gestopt door de goed keepende Aalsterse doelvrouw. Ook Roda Boys kwam er enkele keren gevaarlijk uit. Maar ook Suze stond knap te keepen. Ruststand 0-0.
Na de rust was het weer GVV’63 dat de aanval zocht. En dat werd beloond. Het was Fenna die de 1-0 maakte. Hierna nog enkele kansen voor onze meiden. Maar helaas viel het doelpunt aan de andere kant. Na een vlijmscherpe counter werd het 1-1. En even later tegen de verhouding in zelfs 1-2.
Dat onze meiden over de nodige mentale veerkracht beschikken werd wel duidelijk. GVV’63 bleef aanvallen en het was Isa die de 2-2 maakte. Hierna zelfs nog enkele kansen op een overwinning, maar er werd niet meer gescoord. Eindstand 2-2. Een leuke sportieve wedstrijd.
Een zeer knap resultaat van onze meiden. Het aanwezige publiek zag veel spelplezier, enthousiasme en inzet! Super gespeeld! Een groot compliment voor de meiden en trainers!