Hedel JO13-1 – GVV’63 JO13-1

650 326 GVV'63
Op deze Zaterdag 25 November moesten we het duel aangaan met Hedel. Met goede moed stapten we het veld op. De eerste minuten houden we goed stand maar dan toch na een minuut of twintig valt het eerste tegendoelpunt. Even later maakt Hedel weer een aanval, Finn neemt de bal op z’n borst aan, hands volgens de scheids. We krijgen een penalty tegen en Hedel schiet hem erin. Nog wat later schiet Hedel de volgende goal binnen, 3-0 en dit is ook de ruststand.
We starten de 2e helft met goede moed, helaas word er gescoord. We bieden goede tegenstand maar toch worden er nog vlak achter elkaar de vijfde en zesde goal gemaakt. Even later krijgt Hedel een goede kans maar Gerard keept goed en speelt de bal ver vooruit waar Wiljo de bal  aan neemt en de keeper passeert maar helaas niet scoort. Even later scoort Hedel de zevende, achtste, negende en de tiende goal binnen. Het zou 11-0 geweest zijn als we onze Kris niet hadden die op het laatste moment de bal van de lijn weg plukte. Dit is ook de eindstand.