kerkwijk jo11-1 – GVV’63 JO11-2 6-1

790 444 GVV'63

Voor het eerst sinds tijden weer op gewoon gras en dat was te zien.

Een hobbelig, zwaar en nat veld met een bal die doorschiet, en overal heen stuitert. Dat waren we niet gewend na al die slechtweerschema trainingen. Natuurlijk geen excus, maar wel iets om over na te denken.

Het eerste kwartier ging aardig gelijk op waarbij beide partijen niet echt gevaarlijk werden. We waren voorin de bal snel kwijt waardoor er niet aangesloten kon worden. Vlak voor de time out was er een verdwaald afstandschot wat kerkwijk op 1-0 bracht.

Na wat omzettingen in de time out ging het iets beter lopen, er werd meer overgespeeld en er kwam wat meer druk naar voren, maar echt gevaarlijk werden we niet. Wederom een afstandsschot bracht kerkwijk op 2-0. In de rust o.a. aangegeven dat je zeker op een slecht veld er met zijn allen voor moet knokken en niet op moet geven. Na rust gingen we wat aanvallender spelen, maar helaas werd het al snel 0-3 en 0-4.

De wedstrijd was gespeeld en bij ons zat de drive naar voren er niet meer in. Kerkwijk maakte nog 0-5 en 0-6 waarna wij vlak voor tijd de ere treffer maakte. Een leerzame pot voor dit jonge team waarbij de tegenstander fysiek net wat sterker was. Komende weken gaan we weer hard aan de slag met de focus op overspelen en vrijlopen.