LRC MO11-1 – GVV’63 MO11-1 (3-1)

768 480 GVV'63

Vandaag een vroege uitwedstrijd voor de sportieve meiden van GVV’63 MO11-1. Om 7.30 uur verzamelen en om 8.30 uur aftrappen op fraaie het Glaspark in Leerdam.

Voor dit beginnende team wederom een uitdaging om te spelen tegen een team dat al langer samenspeelt en dat de competitie is begonnen met een ruime overwinning.

Het werd in de eerste helft wel duidelijk dat LRC over een aantal goede spelers beschikte. Maar door een geweldige inzet was GVV63 de bovenliggende ploeg. Keeper Sterre werd nauwelijks getest, de verdediging gaf geen kans weg. En op het middenveld werden de meeste duels gewonnen. Dit zorgde ervoor dat GVV63 enkele behoorlijke kansen kreeg, maar helaas werden deze niet verzilverd. Rust 0-0, na een goede eerste helft.

Helaas was het na rust LRC dat op voorsprong kwam. De wit/paarse spits kwam vrij voor het doel en scoorde 1-0. Na deze goal nog een grote kans voor Allisha. Maar zij raakte de lat. Hierna helaas een goal aan de andere kant 2-0.

Maar GVV63 gaf niet op en bleef de aanval zoeken. Uit een afgeslagen corner wist Fenna te scoren 2-1. De aansluiting was een feit.  Nu op zoek naar de gelijkmaker. GVV’63 probeerde het wel, maar creëerde geen grote kansen meer. Helaas was het vlak voor tijd LRC nog dat via de binnenkant van de paal scoorde. Eindstand 3-1.

Misschien wel de beste wedstrijd van dit prille seizoen. Dit team maakt geen stapjes, maar reuzensprongen. Volgende week een thuiswedstrijd tegen Roda Boys.