Nivo Sparta – GVV’63 JO8-2

512 342 GVV'63

De JO8-2 jongens van GVV’63 moesten het opnemen tegen Nivo Sparta lekker vroeg op Nivo Sparta’s gras. Dit werd een hele mooie wedstrijd die je op het puntje van je stoel hield.
Beide teams creëerden kansen om te scoren maar de keepers werken net zo hard. In de rust stond het, met elk 1 score, gelijk. GVV’63 kwam erg gemotiveerd uit de kleedkamer en wist begin 2e helft veel dreiging aan de Nivo Sparta kant te houden wat leidde tot een 2e score.

Maar Nivo Sparta draaide de rollen om en werkte hard voor een gelijkmaker wat werd beloond met zelfs 2 scores. Je zou zeggen de genade klap, maar GVV’63 liet de koppies niet hangen en gaf nog wat gas bij en scoorde hun gelijkmaker vlak voor het eindsignaal.

Knap gespeeld JO8, jullie groeien elke week verder!