OJC Rosmalen JO8-3 – GVV63 JO8-1

1024 768 GVV'63

GVV63 J08-1 wint thriller met 5-6

Vandaag speelde GVV63 JO8-1 een uitwedstrijd OJC Rosmalen JO8-3. Een vereniging met maar liefst 11 JO8 teams.

In de eerste helft waren beide ploegen erg aan elkaar gewaagd. Een wedstrijd met veel duels op het middenveld. Gaande weg de 1e helft werd GVV’63 gevaarlijker en dit resulteerde na een kwartier in de 0-1. Daarna waren er nog kansen op een tweede treffer, maar die bleven onbenut.

Na rust ontbrandde de wedstrijd helemaal. De doelpunten vielen als rijpe appels uit de boom.
Binnen 5 minuten was het 2-2. GVV63 bleef knokken en wist weer uit te lopen naar 2-4.

Na twee goedlopende counters waren het de gastheren die weer terug kwamen tot 4-4. Echter de strijdlust van onze geel-zwarten was ongeëvenaard. Met opgestroopte mouwen en het gras tussen de tanden wist GVV63 toch weer uit te lopen naar 4-6. De 5-6 in de laatste minuut kon een Gamerse zege niet voorkomen.

Een hele knappe overwinning, behaald door een stevige dosis werklust.