OSC’45 JO13-1 – GVV’63 JO13-1 (9-2 )

600 265 GVV'63
We mogen vandaag richting Den Bosch voor een wedstrijd tegen O.S.C ‘45. In de eerste 4 min is het al raakt en maakt Lucas de 0-1. Helaas komt de tegenstander snel terug en maakt het 1-1.
In de 8e minuut weet de tegenstander weer te scoren. 2-1
In de 11e minuut blijkt de tegenstanders toch te snel door het midden en maken de 3-1.
In de 15e minuut mist Fleur een paar cm’s en raast de bal zo over haar heen waardoor de stand op 4-1 komt. De tegenstander blijft aanvallen maar gelukkig blijft de verdediging scherp kan Fleur toch een paar ballen tegenhouden.
Na een mooie pass van Sil Blom krijgt Lucas de bal en wordt het even spannend, maar helaas was de keeper van de tegenstander te snel bij de bal. Sette en de tegenstander botsen iets te hard tegen elkaar aan en Mitchel komt voor Sette in de plaats. De vrije trap word genomen, Wiljo komt aan de bal en maakt eindelijk de 5-2.
Na de rust trek Gerard de keepershandschoenen aan en na een paar minuten maakt de tegenstander hun 6e doelpunt. Ook in de 2e helft blijft de tegenstander sterk in de aanval en ondanks een paar goede reddingen gaan er toch nog een aantal doelpunten in.
Het geluk is niet aan onze kant de 2e helft en ondanks toch wat kansen en hard knokken lukt het ons niet meer om te scoren. Eindstand 9-2
Op naar volgende week! Nieuwe ronde nieuwe kansen!
Wiljo/gerdi jij mag het volgende stukje schrijven.