RFC JO19-1 – GVV’63 JO19-1

800 600 GVV'63

De afgelopen week geen wedstrijd en de weken ervoor lesjes gehad in effectiviteit. Het was tijd ons vandaag weer eens te tonen en hopelijk een resultaat mee te nemen bij de nummer 3.

De wedstrijd begon van beide kanten erg onwennig, rommelig en vooral zoekend naar de juiste formatie. Al snel moest GVV’63 even slikken want vanuit afstand spatte de bal uiteen op de paal. Dit was het moment dat we wakker werden en meerdere malen de ruimte achter de verdediging vonden.

Diverse keren werden de kansen niet gemaakt en was het uiteindelijk de tegenstander die een perfect aanval voor ons in eigen doel werkte. Eindelijk met een voorsprong de rust in, even bijkomen en voorbereiden op de 2e helft.

RFC speelde met meer lef op onze helft en GVV’63 moest alle zeilen bijzetten om de voorsprong te behouden. Een dubieuze beslissing gooide roet in het eten. Overtreding op het middenveld werd niet bestraft en doordat we uit positie waren werd het 1-1. Niet onverdiend maar op dat moment onnodig.

Vlak voor tijd was er nog 1 momentje van GVV’63 waarbij de 1-2 had kunnen/moeten vallen maar dit gebeurde niet. RFC wilde meer maar kreeg nauwelijks kansen. Helaas was het toch de laatste minuut vanuit een vrije trap de 2-1. Wegglijden van 1 van de verdedigers gaf de tegenstander ruimte om vrij en gemakkelijk de winnende te maken. Al dat harde werk voor niets en een heel zuur verlies.

Als team goede pot gespeeld, pech gehad. Wanneer je dit doorzet moet het weer eens de andere kant opvallen. Hopelijk snel weer een compleet team want 12 man is wel erg weinig bij deze intensieve potjes.