RKTVC jo10-2 – GVV’63 jo10-2 1-5

790 444 GVV'63

Vandaag een wedstrijd tegen RKTVC in Tiel. We konden uitslapen want we speelde pas om 10:00uur. Na de goede wedstrijd van vorige week was het tijd om vandaag weer een goede pot neer te zetten. We begonnen slaperig en slapjes aan de wedstrijd maar nog in de eerste 10 minuten was het Lucas die met een kanonskogel een vrije trap over de keeper heen schoot.

Daarna met mooi samenspel van Nour, Siem en Hugo scoorde Hugo 2x in korte tijd! We gingen met een 3-0 voorsprong de rust in. Het doel was nu om de 0 te houden en nog een paar goaltjes erbij te prikken.

Na rust zaten we er fel op Bram en Milan hielden veel ballen tegen waardoor Noud weinig te doen kreeg! 4-0 werd vervolgens keurig binnen geschoten door Lucas. De 5-0 kwam niet veel later toen Nour een geweldige pass gaf na de andere kant en toen schoot Jamey de bal keurig en hard in de goal. RKTVC gaf zich niet gewonnen en kwam steeds vaker bij ons doel. Bram, Milan en Siem sprongen voor alle ballen en de andere ballen had Noud prima gekeept. Een keer kwamen ze dr langs en toen was het raak. 5-1… en de wedstrijd was gedaan. Een mooie overwinning en door naar volgende week! Trainers tevreden en de supporters hebben zich vermaakt!