RKTVC JO13-2 – GVV’63 JO13-1 (2-0)

650 326 GVV'63

RKTVC JO13-2 – GVV’63 JO13-1

Op deze zonnige zaterdag reisden wij met het team af naar RKTVC in Tiel. Na een korte warming up gingen we vol goede moed van start. RKTVC kwam zeer regelmatig bij ons doel maar elke poging wisten we te stoppen. Ook wij kregen kansen, maar helaas gingen die mis. Dus met rust nog een goede 0-0.

In de tweede helft begon RKTVC weer goed maar ze kregen de bal er niet in. Toen kwam Gameren op dreef. Ze kregen verschillende kansen in de staart van de wedstrijd waardoor het zeer spannend werd. Maar de wedstrijd duurde net 5 minuten te lang. De eerste ging net over Gerard heen en dus 1-0 achter en de tweede ging er vlak voor tijd ook in. Helaas 2-0 verloren maar ze hebben samen geknokt en het mooiste is om te zien dat het team er samen voor staat. Op naar volgende week.