Schelluinen – GVV’63 JO10-1

1024 683 GVV'63

Vandaag reisden we af naar Schelluinen voor de volgende competitie wedstrijd. Met onze nieuwe kracht Fariz begonnen we volgende goede moed.

Het startte wat moeizaam, iedereen moest nog even wakker worden leek wel. Gvv kreeg veel kansen maar helaas gingen er vele niet in. Uiteindelijk scoorde Jorn toch de 0-1. Maar helaas kwam Schelluinen terug tot 1-1 net voor rust. Na een gesprek met de trainers ( en misschien wat redbull ) kwamen onze sterren weet terug het veld op.

Al vrij snel na rust scoorde Schelluinen door een ongelukkige klutsbal. Nu moesten onze sterren echt aan de bak. Dit dede ze dan ook enkele daar kwamen de doelpunten hoor. Sam, Stijn, Jorn waren lekker bezig. En zorgden uiteindelijk voor de 2-6 overwinning.

Maar ook nog vele pogingen gingen helaas net mis van Fariz, Jorn, Nick. Iedereen was lekker bezig, Noah kon zelfs tussendoor aan zijn workout werken. Zo blijf je sterk.
Super trots op iedereen en op naar de volgende week.