Verslag: Asperen JO11-1 – GVV’63 JO11-1 (1-2)

640 360 GVV'63

Asperen JO11-1 – GVV’63 JO11-1 (1-2)

Een vroeg potje in een nieuwe competitie met een nieuw team. De wedstrijd begon niet erg voortvarend net als in diverse oefenwedstrijden zijn we de eerste minuten nog niet met voetballen bezig. Na diverse waarschuwingen en herinneringen trapten we er ook deze keer weer in en stonden we binnen 2 minuten met 1-0 achter.

Daarna begint de inhaalrace en gaan we beter en beter spelen. Tegen een sterke tegenstander zijn we na de goal de bovenliggende partij die diverse goede mogelijkheden krijgt om te scoren en dit uiteindelijk ook doet 1-1 door Ryan. Zo gaan we de rust in.

Tijdens de rust proberen de trainers het team te laten inzien dat ze beter zijn dan Asperen maar dat we nog beter kunnen dan we laten zien. Toch zijn we de 2e helft in veel gevallen niet meer de best voetballende ploeg maar krijgen we kansen door scherp op de counter te spelen.

Vooral door fanatiek verdedigen, als team ervoor te gaan komen we enigzins tegen de verhouding 5 minuten voor tijd via Stijn uit een corner op 1-2. Daarna verdedigen we op het randje de voorsprong en trekken deze over de streep. Mede door goed keeperswerk van Lex de 1e helft en Mo de 2e helft pakken we de eerste punten van de nieuwe competitie.

Aidan speelde zijn laatste wedstrijd in dit team en gaat de JO11-2 versterken. Noud zal in heel veel gevallen de andere weg bewandelen maar waar mogelijk in beide teams spelen. Samen met de JO11-2 gaan we met een minimaal aantal spelers voor een maximaal resultaat. Op naar volgende week.