Verslag: BLC 1 – GVV’63 1 (5-0)

396 396 GVV'63

Op deze frisse Pinksterzaterdag moesten de geel-zwarten van GVV ’63 in Den Bosch aantreden voor de wedstrijd tegen het voor rechtstreekse handhaving vechtende BLC. Van een wedstrijd was al vrij snel geen sprake meer want de Gamerenaren vonden het allemaal wel best en bewogen zich freewheelend over het Bossche kunstgras.

Na twee minuten lag de 1-0 al achter invaller-doelman Rowan Verheij en tien minuten later wandelde BLC de 2-0 binnen. Na een kwartier kreeg GVV ’63 een uitgelezen mogelijkheid om aansluiting te vinden met de gastheren, maar de vlot gegeven strafschop werd een prooi voor het vangnet achter de BLC-goal. GVV ’63 bleef ongeinteresseerd rond hobbelen en ook de matige tegenstander bakte er niet veel van en de rust werd dan ook met 2-0 gehaald.

Mocht GVV ’63 nog goede bedoelingen hebben dan werden die door BLC gelijk de grond in geboord, want meteen na rust was de 3-0 een feit. GVV ’63 stond erbij en keek er na en zag de thuisclub op zijn gemak uitlopen naar een 5-0 zege.

Na precies 90 minuten maakte de arbiter, die ook een makkelijke middag had, een einde aan deze wanvertoning van GVV ’63 en eenvoudige 5-0 overwinning van BLC.

Aangenomen mag worden dat de mannen van Jan van Setten volgende week de rug weet te rechten en aanvoerder Lennart van de Werken een waardig afscheid weten te geven in de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen het op de derde periodetitel jagende SSC ’55 uit Sprang-Capelle.

Op Sportpark Maartenshof worden om 14.30u de nodige mensen verwacht om Lennart na ruim 20 jaar eerst elftal speler te zijn geweest een mooi afscheid te geven van het vlaggenschip van GVV ’63.