Verslag BLC JO11-1 – GVV63 JO11-1 (2-2)

1024 683 GVV'63

We reizen af naar Den Bosch voor de laatste wedstrijd van deze competitiehelft. Daar gearriveerd komen we al snel tot de conclusie dat we nog niet zo ontevreden hoeven te zijn met de accommodatie in Gameren. En dan druk ik me keurig uit!

Nu geef ik toe dat het weer ook niet echt bijdroeg aan een zonnige uitstraling, sterker nog: vandaag was het hondenweer (voordeel: geen autowassen vandaag, heeft toch geen zin)! Veel regen, kou en wind. Ondanks dat toch wederom onze trouwe schare langs de lijn.

Vanaf het fluitsignaal imponeerde de nummer 3 ons niet erg. We speelden al snel op de helft van de geel-groenen en het duurde zelfs niet heel lang of Sam wist de bal beheerst binnen te schuiven na een mooie pass van Noud. Het team van BLC bestond vooral uit lange, fysieke jongens. Er zat dan ook niet heel veel voetbal in die ploeg. Toch lukte het hen om vanaf afstand laag over de grond binnen te schieten, na wat weifelend ingrijpen van onze verdediging.

Maar geen nood, we hielden de moraal hoog en bleven aanvallen. De nodige warmte in de kleedkamer bracht nieuwe energie, want we begonnen de tweede helft met een aantal aanvallen. Strakke ballen van Nick en Koen zorgden voor de nodige diepte. Jochem kwam alleen voor de keeper, maar wist helaas niet te scoren. Niet veel later schoot Noud via de paal binnen, 1-2 voor ons.

Helaas was de euforie maar van (heeeeeeele) korte duur, BLC maakte meteen gelijk. En dus werd het nog een spannend laatste deel, waarbij we nog een aantal serieuze kansen kregen. De paal voorkwam de winst, wel een schitterend geluid trouwens (zo’n harde bal op het holle ijzer).

Zonder al teveel teleurstelling reisden we af naar Gameren. Eén punt tegen de nummer 3 was vooraf een prima resultaat, maar achteraf had er zeker meer in gezeten. Al met al eindigen we in de middenmoot. Met wat meer geluk, concentratie en agressie in ons spel hadden we zeker nog een punt of 5 extra kunnen pakken in deze competitie. Maar we kijken terug op een aantal mooie maanden.

Het teamgevoel is gegroeid, iedereen heeft zijn of haar stappen vooruit gemaakt en bovenal zijn we in deze klasse geen enkel moment weggespeeld. Klasse gedaan, JO11-1 van GVV’63.

Nu de welverdiende rust! Papa’s en mama’s lekker uitslapen op zaterdag.

Ofschoon ik graag alle positieve punten per speler/speelster zou benoemen, bewaren we dat toch tot maandag. Dan hopen we eerst een uurtje te trainen (leuke, ontspannen training op het programma staan), waarna we als team afsluiten! Tot maandag, half 6 present. En oh ja, graag zónder regen wij hebben ons portie wel gehad, nietwaar?!