Verslag: GVV’63 1 – SSC’55 1 (0-1)

1024 738 GVV'63

Zonovergoten en snikheet was het op Sportpark Maartenshof voor de laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2017-2018. Voor GVV ’63 stond alles in het teken van het afscheid, na 21 jaar, van aanvoerder Lennart van de Werken.

Tegenstander SSC 55 kwam voor de volle winst om zich dan te verzekeren van de derde periodetitel. De elf van de ook afscheid nemende, na twee en een half jaar, Jan van Setten waren er opgebrand om Lennart een mooi afscheid te geven en begonnen vol overgave aan de wedstrijd.

Kansen kwamen er ook voor de geel-zwarten maar de afwerking liet helaas te wensen over. Aan de overzijde moest Maikel van Tuyl enkele malen zijn talenten aanspreken om de Vrijhoevenaren van score af te houden. Bij rust derhalve 0-0.

Gelijk na rust kwamen de bezoekers op voorsprong. Een vlot weggegeven corner leidde tot allerhande capriolen op de doellijn, met als eindresultaat een bal die over de doellijn rolde en een 0-1 voorsprong voor SSC ’55.

GVV ’63 wilde het hier niet bij laten zitten en ging op zoek naar de gelijkmaker. Echt grote mogelijkheden kwamen er echter niet om tot een goal te komen. Aan de ander kant behoedde Maikel met enkele fantastische reddingen GVV ’63 van een grotere achterstand. Doelpunten vielen er in het restant van niet meer waardoor de einstand 0-1 werd.

Vijf minuten voor tijd werd er echter toch luid geapplaudiseerd door de toeschouwers toen de afzwaaiende Lennart zijn meer dan verdiende applaus wissel kreeg en na 21 jaar een stapje terug doet.