Verslag: GVV’63 JO11-2 – DSC JO11-1 (4-5)

750 473 GVV'63

Vandaag kregen we de ongeslagen koploper op bezoek, en dat na 2 weken vakantie. Wederom een fysiek sterk team tegen onze kleine technische mannen. Kracht tegen voetbal. We begonnen enorm fel aan de wedstrijd, strijdend voor elke bal en elkaar.

De wat verdedigende opstelling geeft ons voldoende verdedigende rust en toch komen we aan het voetballen. Helaas komen we vanuit een corner op 0-1. Zoals afgesproken blijven de kopjes omhoog en maken we vrij snel 1-1 door het voetballende vermogen van onze 2 voorste mannen Jochem en Noud, waarbij de eerst de 1-1 maakt.

We komen zelfs op 2-1 door wederom Jochem die vrij voor de goal beheert de bal tussen de balen knalt. We geven niet veel weg maar toch wordt het nog voor rust 2-3.

In de rust vooral complimenten voor de inzet en de mooie voetballende aanvallen. Direct na rust maken we 3-3 door Thymen. Als trainers en toeschouwers is het genieten van de inzet en passie bij elke speler en de individuele kwaliteiten. We helpen elkaar door van positie te wisselen als er iemand moe is en we blijven strijden.

We komen alsnog achter 3-4 en komen weer knap terug 4-4. 5 minuten voor tijd maakt DSC 4-5 en lukt het ons niet meer om de verdiende gelijkmaker te scoren. Toch een enerverend potje voetbal waar we als team gestreden hebben.

Helaas geven we 2 tot 3 doelpunten weg anders had er meer ingezeten tegen de nog steeds ongeslagen koploper. Volgende week de derby tegen Kerkwijk dan gaan we weer met dezelfde passie en inzet voor de 3 punten.