Verslag: GVV’63 JO11-2 – Nivo Sparta Jo11-3 (2-2)

750 473 GVV'63

Het ene gelijkspel is het andere niet. Waar we de laatste wedstrijd veruit de betere waren en ruim hadden moeten winnen, was het nu een leuke gelijkwaardige pot waar beide partijen kansen kregen op meer. De eerste helft begonnen we dreigend met enkele kansjes. Nivo was wel het meest gevaarlijk en kreeg wel wat kansen, maar kwam door goed keeperswerk en fanatiek verdedigen niet tot scoren.

5 minuten voor rust krijgen we een vrije trap aan de zijkant welke door Thymen op goal wordt geschoten en de bal valt in de verre hoek. 1-0 bij rust. In de rust was het vooral complimenten geven voor het harde werken bij de meeste spelers, en bij een enkeling was het noodzaak te prikkelen om er nog meer uit te halen.

De 2e helft was het meer dan gelijk opgaand en kregen beide partijen kansjes. Helaas lukte het niveau wel om 2x te scoren. Daarna was het de beurt aan ons, alles op alles. Veel druk naar voren en een vermoeid nivo gaf ons de mogelijkheid om dik verdiend 1 minuut voor tijd de gelijkmaker te scoren.

Het was Noud die na een eigen actie en schot alsnog uit de rebound wist te scoren. Dik tevreden met een punt, en dik tevreden met de instelling van dit team. Keihard gewerkt