Verslag: GVV’63 JO11-2 – Rhelico JO11-1 (2-2)

319 219 GVV'63

GVV’63 JO11-2 – Rhelico JO11-1 (2-2)

The day after een wedstrijd met 2 gezichten. Waar we vooraf verwachten dat we tegen grote sterke jongens het wekelijks lastig zouden krijgen, lieten we vandaag direct zien dat dit nergens voor nodig hoeft te zijn als we gemotiveerd zijn. De eerste speelde we als team en creëerden we aardig wat kansen zonder dat de tegenstander echt gevaarlijk werd en anders was daar de sterk keepende Yari die het gevaar en een achterstand voorkwam.

Halverwege de eerste helft maakt Noud door goed samenspel en een opvolgende individuele actie verdiend de 1-0. We blijven voetballen maar merken dat we beter zijn waardoor het lastig is om vanuit taak en positie te blijven voetballen. Toch krijgen we nog kansen en blijven beter en maken via Yannick 2-0. Een prima ruststand.

In de rust geven we als trainers nog aan dat er slechts op 1 plek gevaar ontstaat door de tegenstander en dat we vanuit onze plek moeten voetballen en het veld groot moeten houden. Het vertrouwen zit goed in het team en we gaan voor de overwinning. De 2e helft krijgt Jochem nog zeker 3 kansen 1 op 1 met de keeper waar we helaas niet scoren.

Verdedigend verliezen we de concentratie en willen graag allemaal naar voren en letten niet goed op de spits die achter onze verdediging vrij loopt. In korte tijd staat het 2-2. Ondanks dat we echt beter zijn dan deze tegenstander krijgen beide ploegen kansen op de overwinning die wij het meest zouden verdienen.

Helaas zit het niet mee met een bal op de lat, affluiten door de scheidsrechter voor een blessure in scoringspositie. Hierdoor geven we een zekere overwinning weg, en verlaten we toch teleurstellend het veld met 2-2. Een punt waar we er 3 hadden moeten behalen.