Verslag: GVV’63 JO11-2 – Tricht JO11-2 (5-0)

341 148 GVV'63

De eerste overwinning is een feit! Waar we de afgelopen weken soms meer hadden verdiend of pech hadden, was het vandaag vanaf minuut 1 duidelijk dat we hier 3 punten zouden behalen. Met 3 spelers in het team die aan de 2e wedstrijd begonnen van de dag was het even wennen aan elkaar maar stonden we verdedigend goed en gaven niet zoveel weg.

Na een kwartier voetballen was het via een Jochem naar Yannick, naar Noud die daarna beheerst de keeper omspeelde en 1-0 maakte. Daarna duurde het tot enkele seconden voor rust dat we via Jochem 2-0 maakten. De 2e helft kregen we energie van de stand en het gemak waarmee we kansen creëerden. Toch speelde we goed vanuit positief en waren we heer en meester op het middenveld.

De tegenstander werd moe en ga veel ruimte weg waar we wel raad mee wisten. 3-0 via Jochem, 4-0 via Fariz die via een pegel na een schitterende pass van Thymen haar eerste goal in dit team maakte via de (paal en keeper). Yannick mocht de laatste maken en hierdoor was de eindstand niet eens geflatteerd 5-0, en bleven de punten in Gameren.

Als team lekker gevoetbald en voor de trainers was het best lekker in de zon. Op naar volgende week.