Verslag HSSC’61 1 – GVV’63 1 (5-0)

750 473 GVV'63

GVV ’63 moest voor de derde competitiewedstrijd op bezoek in Hei- en Boeicop om de strijd aan te binden tegen HSSC ’61. De gastheren kenden een valse start van de competitie en waren nog op zoek naar een driepunter. Voor de Gamerenaren was het de vraag of ze de goede lijn en strijdlust van een week eerder konden doortrekken. Al vrij snel werd duidelijk hoe de vlag ervoor hing. De thuisclub was de baas op het veld en ging voor de winst terwijl het ongewijzigde basisteam van Denny van Geffen  apatisch en zonder bezieling rond doolde op het Hei- en Boeicopse hoofdveld. De geel-zwarten stonden erbij en keken er naar en mochten doelman Maikel van Tuyl dankbaar zijn dat het tot de 40e minuut duurde alvorens HSSC ’61 voor de eerste maal het net vond. En nog voor het rustsignaal verdubbelden de gastheren de voorsprong.

Trainer Denny van Geffen wisselde in de rust twee spelers en liet Rene van den Heuvel en Jamal Mansouri hun competitiedebuut maken voor GVV ’63. Maar wie dacht dat GVV ’63 uit een ander vaatje zou gaan tappen kwam bedrogen uit. Strijdlust en inzet waren ook in de tweede helft ver te zoeken en de bezoekers liepen plichtmatig achter de gastheren aan zonder ze ook maar een strobreed in de weg te leggen. HSSC ’61 vond het allemaal prima en wist nog drie maal, de wel een dikke voldoende scorende, Maikel te passeren en daarmee voor de al met al nog milde 5-0 eindstand te zorgen.

GVV ’63 krijgt aanstaande zaterdag de kans om zich te revancheren voor deze collectieve wanprestatie. Het Bossche BLC is dan om 15.00u te gast op Sportpark Maartenshof.  BLC  is een van oudsher lastige tegenstander voor GVV ’63, dus kunnen de geel-zwarten vol aan de bak om drie punten binnen te slepen en te laten zien dat deze middag een incident was dat niet voor herhaling vatbaar is.