Verslag Nivo Sparta JO11-1 – GVV’63 JO11-1 (0-5)

750 473 GVV'63

De laatste wedstrijd van het bekertoernooi, de laatste wedstrijd van de voorbereiding op de competitie. Nivo Sparte kenden we al uit de voorbereiding waar we ongelukkig waren en onverdiend met 1-2 verloren hadden. Tijd voor de revanche tegen onze buurman.

We begonnen vanaf de eerste minuut scherp en sterk in de duels. Stonden positioneel goed en waren bereid om voor elkaar te strijden. We creëerden wat kansjes en Nivo kreeg niet de kans om dicht bij onze doelman Nick te komen. Verdiend komen we na 15 minuten op 0-1. Zoals geoefend speelt Nick de bal naar Koen, die met een sterke lange bal Jochem diep stuurt en op zijn buurt Noud weer de bal meegeeft en de bal ik het doel schiet. Tot de rust blijft het een gelijkopgaande wedstrijd waarbij we verdedigend alle duels winnen. Een dikke pluim voor Nick, Koen, Jørn en Yannick.

Na de rust beginnen we overtuigend te voetballen. Veel zelfvertrouwen veel inzet en kansjes om meer. Het wordt 0-2 en 0-3 door Noud en het verzet van Nivo is gebroken. Want ook Sam zo moegestreden als wie was pikte zijn goaltje mee. Nivo wilde nog wel maar kon niet meer, irritatie nam toe maar wij gingen met elkaar voor meer. Dik verdiend maakte Jochem nog 0-5. Hierna was Nivo nog enkele keren gevaarlijk en zaten wij conditioneel even op het randje, maar dan was er altijd nog Nick die de bal uit de goal kon houden.

Dik verdiend gewonnen, keihard gewerkt en op naar de competitie. Jongens en meiden een dikke pluim voor jullie inzet.