Verslag SSC’55 1 – GVV’63 1 (1-0)

1024 683 GVV'63

Op wedstrijddag 24 was hekkensluiter SSC ’55 de volgende opponent van GVV ’63 in 3D. Het was voor Denny van Geffen wel even puzzelen om de juiste elf namen de wei in te sturen, want door schorsingen, blessures en werk ontbraken nogal wat vaste namen in de basis. Daar waar verwacht werd dat de thuisploeg vol gas zou gaan geven om punten te pakken in de degradatiestrijd, ontspon zich juist een heel makke eerste helft. De Vrijhoevenaren bakten er niet veel van en het nagenoeg veilige GVV ’63 vond het ook allemaal wel goed. Enige hoogtepunt in het eerste bedrijf was een afgekeurde, glaszuivere kopgoal van Sjoerd Kolkman, die de niet zo sterk leidende arbiter afkeurde wegens vermeend buitenspel.

Na de thee werd het er allemaal niet beter of slechter op. De partij kabbelde lusteloos voort en voor beide keepers was er dan ook nauwelijks werk aan de winkel. Beide teams kregen allebei enkele corners die ook geen enkel gevaar opleverde voor de doelen. Twintig minuten voor het einde van wedstrijd kwam SSC ’55 dan toch, uit het niets, op voorsprong. Een wilde trap naar voren deed de bal, gedragen door de felle wind, over Maikel van Tuyl heen stuiteren en zo stond de thuisclub zowaar op een 1-0 voorsprong. Dit was meteen het hoogtepunt van de tweede helft. Beide teams gingen weer gewoon verder met inspiratieloos voetbal en logischerwijs kwam er dan ook geen verandering meer in de stand.

Komende zaterdag kunnen de geel-zwarten zich revancheren voor deze matige pot wanneer hoogvlieger HSSC ’61 te gast is op Sportpark Maartenshof. Bij deze laatste thuiswedstrijd van de competitie word er om 14.30u afgetrapt.