Verslag Theole JO11-1 – GVV’63 JO11-1 (3-0)

650 326 GVV'63

Theole JO11-1 – GVV’63 JO11-1 (3-0)

Daar stonden we dan in de vroege uurtjes, op de parkeerplaats van GVV’63. 11 fitte spelers en 1 geblesseerde die in het kader van teamspirit bereidt was zijn warme bed te verlaten om bij het team te zijn. De waarheid is dat dit normaler klinkt dan het lijkt, maar gelukkig in dit team heel gewoon aan het worden is.

Ritje Tiel, omkleden in een lekker warme kleedkamer en daarna het gladde koude veld op. Helaas begonnen we het eerste kwart niet helemaal scherp en was het Theole die 2-0 voorkwam, en zelfs kans had op meer. Kleine omzettingen in de time-out, laatste restjes slaap uit de ogen wrijvend hebben we de gehele verdere wedstrijd de tegenstander onder druk gezet.

Wij creëerden wat kansjes werkte hard maar waren niet echt gelukkig, en anders was de keeper van Theole op zijn post of de 2 spelers die met dispensatie in de JO11 van Theole de deur op slot hielden. Voor en na de rust slaagde we er niet in om te scoren, maar voetbalde op momenten niet onaardig met redelijk positiespel, lieten driehoekjes zien en waren scherp in de duels.

De andere momenten waren we te gehaast of onnauwkeurig. Helaas was het bij een uitbraak 3-0 voor Theole. Een geflatteerd verlies waar we het in begin zelf hebben laten gebeuren. Leerzame les met verbeterpunten maar zeker ook geconstateerd dat we ons nog steeds ontwikkelen en verbeteren.

Wanneer we vanaf het begin positioneel goed staan, elkaar op de beste punten gebruiken en weten waar we zelf goed in zijn dan pakken we de volgende keer wel weer de punten in Tiel. De eerstvolgende kans in in Berlicum. Een bekende tegenstander waar we in de voorbereiding van verloren maar waarvan ik zeker weet dat dit 3 punten gaat opleveren.

Vandaag een dik compliment voor Yannick die volledig in het belang van het team een sterke wedstrijd speelde, veel ruimtes dicht heeft gelopen en contant met enkele spelers het positieve gevoel probeerde te benoemen en zo een voorbeeld was voor het team.

Tot volgende week in Berlicum.