Verslag: Well J08-1 – GVV’63 JO8-1 (4-6)

1024 768 GVV'63

Knappe overwinning GVV’63 JO8.

Vanwege teamuitbreiding is in de winterstop besloten om het JO7 team van GVV’63, de tweede seizoenshelft in de J08 competitie te laten voetballen.

Reuze spannend natuurlijk. Voetballen op een groter veld, meer spelers, grotere doelen en een keeper. En tegen tegenstanders die gemiddeld 1 jaar ouder zijn. Vandaag stond de eerste wedstrijd op het programma, uit tegen Well.

De kinderen waren best een beetje zenuwachtig. Rens en Bruun speelden hun eerste wedstrijd en Deyen en Gillian gingen voor het eerst een helft keepen.

In de begin van de wedstrijd ging het moeizaam. GVV’63 had de wind tegen en moest wennen aan de nieuwe spelregels. Na 5 minuten was het al 2-0 voor Well.

Daarna ging het beter. De bal kwam meer voorin. Kort voor rust werd de aansluitingstreffer gemaakt 2-1.

Na rust waren de geel-zwarten niet meer te stoppen. Met de wind in de rug werd er een wervelende voetbalshow op de mat gelegd. Via flitsende aanvallen werd de achterstand omgebogen in een 2-5 voorsprong.

Hierna kwam Well een beetje terug in de eerste wedstrijd. Het scoorde nog 2 keer, GVV’63 nog 1 keer. Eindstand 4-6 overwinning. Een hele knappe prestatie.