Historie

1962-1980

Het is 13 december 1962 wanneer op initiatief van de Stichting Jeugdzorg Gameren in het dorpshuis de oprichtingsvergadering inzake GVV’63 wordt gehouden. Nadat dertig jaar daarvoor voor het eerst in Gameren werd gevoetbald, werden de schouders er nu serieus onder gezet. De Gamerse Voetbal Vereniging 1963 gaat van start met 33 leden en ziet dat aantal in anderhalf jaar al stijgen tot 86.

 

De wedstrijden van de geel-zwarte brigade worden gespeeld op een terrein bij steenfabriek “De Ruyterwaard”. Het enige nadeel van het terrein was het feit dat de Waal op gezette tijden bezit nam van het speelveld. Voor de eerste maal in 1965. Dit bracht dan elke keer weer het nodige werk en kosten met zich mee. De houten kleedkamers en “kantine” werden binnensdijks gebracht. Behalve het jaar van de eerste keer hoog water, was 1965 ook het jaar van de eerste kampioen binnen onze vereniging. Bij hoog water werd er voor de trainingen uitgeweken naar het toenmalige dorpshuis aan de Beemstraat.

 

In 1968 werd het eerste lustrum gevierd. Dit werd in het dorpshuis gevierd met een feestavond en op het veld met een wedstrijd tegen kerkwijk, die in 3-3 eindigde. Vanaf dit lustrum loopt de wens voor een nieuw sportcomplex als een rode draad door de geschiedenis van GVV’63. Zeker nadat men vanaf 1969 met inmiddels vijf elftallen aan de competitie deelneemt. Aangezien de KNVB van een zomercompetitie is overgegaan op een wintercompetitie, zorgt het hoge water ervoor, dat de competitie niet altijd even vlekkeloos verloopt.

In het seizoen 1971-1972 steeg de prestatiecurve gestaag. In de nieuwe tweede klasse, afdeling Dordrecht, eindigde GVV’63 op een gedeelde eerste plaats, maar zag een kampioenschap en een aansluitende promotie aan haar neus voorbij gaan. Oranje-Wit ging met de buit aan de haal.

Memorabel in dit jaar was tevens het bezoek van de jeugd van GVV’63 tot veertien jaar aan de interland Luxemburg-Nederland die in het PSV-stadion in Eindhoven plaats vond. Voor velen onder de jeugd was dit de eerste kennismaking met een “heuse” voetbalwedstrijd. Een mooie geste van het bestuur in een tijd dat de inkomsten moesten komen uit de toto, bazaar en oud papier. Er was nog geen kantine, die voor een financiële basis kon zorgen.

Augustus 1973 is de maand waarin wordt begonnen met de aanleg van een nieuw sportcomplex. Nadat in 1968 voor het eerst een verzoek voor een nieuw speelterrein richting de toenmalige gemeente Kerkwijk was uitgegaan, geeft de Gemeenteraad in maart 1973 groen licht aan GVV’63 met 7 stemmen voor en 4 tegen.

In september 1973 kunnen leden en andere vrijwilligers aan de slag om een schitterende accomodatie te bouwen. En dat al deze mensen geheel belangeloos iets fraais hebben neergezet, blijkt wel uit de vele positieve reakties na de opening van het nieuwe sportcomplex.

Op vrijdagavond 23 augustus 1974 is het dan eindelijk zover! De officiële opening van het sportcomplex, waar 6 jaar lang reikhalzend naar uitgekeken is, is een feit. De burgemeester van de gemeente Kerkwijk, opent het sportterrein. De kantine en de kleedruimtes worden door de voorzitter van de KNVB, afdeling Dordrecht, geopend.

Op zaterdag 24 augustus wordt het openingsfeest voortgezet. Vanaf 13:00 uur is een open huis voor inwoners van Gameren en andere belangstellenden. Meer dan vijfhonderd toeschouwers zijn er getuige van, als om 14:45 uur drie parachutisten in de middencirkel van het voetbalveld landen, waarbij één van hen de wedstrijdbal voor de openingswedstrijd met zich meedraagt.

Hierna trapt de burgemeester af voor de openingswedstrijd tussen GVV’63 en Jan van Arckel uit Ammerzoden, een wedstrijd die met 1-0 door GVV’63 wordt verloren. Aansluitend werd het echter in de nieuwe kantine wel gezellig gemaakt en kon men terugzien op een geslaagd openingsweekeinde.

Dat de voetballers van GVV’63 zich al snel thuis voelden op de nieuwe accommodatie bleek in het seizoen ’75-’76. Tijdens het tweede seizoen aan de Middelkampseweg kon zowel voor het eerste alsook voor het tweede elftal de vlag in de top. Na een spannende competitie versloeg het eerste elftal van GVV’63 naaste concurrent HSSC’61 met 3-0 in de laatste wedstrijd van het seizoen. Dit alles voor het oog van maar liefst 500 toeschouwers. Ook het reserve-elftal liet er geen twijfels over bestaan wie de sterkste was en versloeg Altena 6 in Nieuwendijk met 0-7 en mocht zich eveneens kampioen noemen.

Na twee seizoenen aan de Middelkampseweg was ook al duidelijk dat één speelveld onvoldoende was. GVV’63 was inmiddels al doorgegroeid tot een vereniging met in totaal negen elftallen. Een verzoek aan de gemeente voor een tweede speelveld kon daarom niet langer uitblijven.

In mei 1979 kon de zegekar drie keer door Gameren trekken met even zoveel kampioenselftallen. Allereerst werd het eerste elftal op overtuigende wijze kampioen in de tweede klasse door met 7-1 te winnen van SC Gorkum. Dit goede voorbeeld werd enkele weken later door het derde en vierde elftal gevolgt. Tevens wist het eerste elftal beslag te leggen op de zogenaamde Gecombineerde Cup. Het eerste had dat seizoen van 50 eerste elftallen de meeste doelpunten in de competitie gescoord.

 

Het seizoen van 1979-1980 is in de historie van GVV’63 helemaal een topseizoen geweest. Nadat het voorgaande seizoen zo geweldig verlopen was, waren de verwachtingen niet al te hoog gespannen. Als alle teams zich zouden weten te handhaven zou dat al een mooie prestatie zijn. Het liep echter anders. Het tweede, derde, vierde en vijfde elftal wisten zich zoals gehoopt te handhaven. Het eerste werd tegen de verwachting in tweede in de competitie en dwong daarmee promotie-degradatie wedstrijden af tegen het laagst geklasseerde elftal uit de hoofdklasse. Uit tegen Ventura Sport uit Strijen werd het voor de ogen van de grote schare meegereisde supporters 0-3 voor onze jongens. Een week later wisten de geel-zwarten dit resultaat nog eens dunnetjes over te doen met een 4-1 overwinning. Na twee opeenvolgende promoties zou Gameren nu uitkomen in de hoofdklasse afdeling Dordrecht.

1981-2000

In het seizoen 1981-1982 moet GVV’63 na twee jaar afscheid nemen van de hoofdklasse. Het seizoen 1982-1983 was vooral een seizoen waarin de teams van GVV’63 hun uiterste best moesten doen om zich te kunnen handhaven.

  

Met bijna een jaar vertraging wegens het regelen van allerlei vergunningen en het verwezenlijken van subsidieregelingen gaat begin 1986 de eerste heipaal de grond in voor een nieuw sportcomplex voor onze club. In juni 1987 kan dan eindelijk het Sportpark “Maartens Hof” geopend worden en is er aan het ruimtegebrek voorlopig een einde gekomen.

Dat een nieuwe accommodatie blijkbaar een stimulerende werking heeft op voetballers bleek tijdens het eerste seizoen op sportpark “Maartens Hof”. Het eerste elftal werd kampioen in de tweede klasse. Daarnaast steeg het ledenaantal in het eerste jaar op het nieuwe complex van 100 naar 183. In 1988 werd vervolgens op bescheiden wijze het 25 jarig jubileum van de club gevierd.

In de jaargang 1989-1990 ontvangen de leden van de club het eerste exemplaar van het clubblad van GVV’63 genaamd de Punter.

In het seizoen 1990-1991 heeft GVV’63 het weer voor mekaar gekregen om met het eerste elftal door te stoten naar de hoofdklasse. Tot en met de laatste wedstrijd was het spannend. Uiteindelijk wisten de geel-zwarten in de laatste wedstrijd van het seizoen een achterstand van 1-2 om te buigen in een overwinning met 3-2.

 

GVV’63 begint het seizoen 1992-1993, mede dankzij de oprichting van een dameselftal, met een ledenaantal van maar liefst 205! Aan het einde van het seizoen weet het eerste net niet te promoveren naar de KNVB. De beslissende wedstrijd in en tegen Meerkerk gaat met 4-1 verloren. Het tweede team weet echter wel te promoveren.

Dat het nieuwe dameselftal niet voor niets een jaartje had warm gedraaid met vriendschappelijke wedstrijden, bleek al meteen in het seizoen 1993-1994. Reeds in hun eerste jaar wisten de dames promotie te bewerkstelligen. Een tweede plaats was daarvoor voldoende.

In het seizoen 1994-1995 wist GVV’63 beslag te leggen op de Bommelerwaard Cup. Op het terrein van Nivo Sparta werd Hurwenen met een 3-1 nederlaag thuiswaarts gestuurd. Tevens was dit het jaar waarin een eerste poging gedaan werd om een meisjesjuniorenteam van de grond te krijgen. Dit alles bracht het ledenaantal op 233.

Seizoen 1995-1996 werd het laatste seizoen in de afdeling Dordrecht. Hierna zou GVV’63 uit gaan komen in het nieuw gevormde district Zuid 1. Dit seizoen zou voor onze club een zeer memorabel seizoen worden. Uiteindelijk wist het eerste elftal via de nacompetitie ternouwernood een stek in de nieuwe derde klasse van district Zuid 1 te bemachtigen. Het tweede en derde werden kampioen in hun klasse. Als klap op de vuurpijl wist het eerste team ook nog de laatste beker van district Dordrecht op te eisen. Op het veld van Almkerk werd medehoofdklasser Sliedrecht verslagen met 3-0.

Het seizoen 1996-1997 werd het eerste seizoen in het nieuwe district Zuid 1. Helaas werden we ingedeeld in de regio Dordrecht, waardoor we onze uitwedstrijden ver van huis moesten spelen. Dit deerde onze mannen blijkbaar niet, want aan het einde van het seizoen stonden we fier bovenaan! Tevens werd er voor de tweede keer in de clubhistorie beslag gelegd op de Bommelerwaard Cup. Ook deze keer was Hurwenen de tegenstander. Met een verpletterende 9-0 overwinning werd de Cup mee naar Gameren genomen.

Het seizoen 1997-1998 was voor het eerste een seizoen van handhaven in de 2e klasse F. Dit doel werd in de voorlaatste wedstrijd veilig gesteld. In dit seizoen werden er 2 elftallen kampioen. De B-junioren werden najaarskampioen en de dames wisten op verpletterende wijze kampioen te worden. Zij deden dit met de maximale score van 54 punten uit 18 wedstrijden. Dit resultaat werd bereikt met een doelsaldo van 122 voor en slechts 3 tegen!

Het daaropvolgende seizoen was een vrij anoniem seizoen waarin het eerste na een flitsende start steeds meer punten liet liggen en aan het einde uiteindelijk via de nacompetitie uit de 2e klasse verdreven werd. De A1, E1, E2 en de meisjes wisten het seizoen echter nog een positieve draai te geven voor de club.

In het seizoen 1999-2000 wist het eerste elftal de nacompetitie te bereiken in de derde klasse D. De tweekamp tegen Zuilichem ging echter verloren waardoor onze kansen op promotie verkeken waren. Wel waren er kampioenen te begroeten bij de jeugd. De B-junioren, de meisjes, de D- en de F-pupillen wisten allemaal beslag te leggen op de eerste plaats. Het ledenaantal bereikte dit seizoen het recordaantal van 272.

2001-2020

Ook in het seizoen 2000-2001 weet het eerste de nacompetitie te bereiken. In de eerste ronde is Gameren te sterk voor Sliedrecht. In de volgende ronde is HSSC’61 ondanks een uitoverwinning van Gameren met 2-3 te sterk. In Gameren winnen de mannen uit Hei en Boeikop met 0-4, waardoor promotie er zeker niet meer in zit voor de geel zwarte brigade. De B-junioren en E2 worden dat jaar wel kampioen.

Tijdens het seizoen 2001-2002 was het lang onzeker of het eerste zich zou weten te handhaven in de derde klasse, maar de voorlaatste speeldag bracht de laatste benodigde puntjes binnen. Het tweede werd dit seizoen kampioen met een voorsprong van 16 punten en promoveerde naar de reserve tweede klasse Zuid 1. De dames volgden het goede voorbeeld van het tweede en werden ook kampioen. Zij promoveerden naar de derde klasse.

Het seizoen 2002-2003 werd voornamelijk gekenmerkt door het naderende jubileum voor onze club. Sportief gezien waren er een paar teams die er uitsprongen met een kampioenschap. Dit waren de C-junioren en het vierde elftal. Het seizoen kende met de jubileumfeestweek een prachtige afsluiting, waar tot op de dag van vandaag nog over gesproken wordt.

Het seizoen 2003-2004 leverde voor het eerste elftal nacompetitie op. De wedstrijden werden gespeeld tegen Meerkerk en mogen enerverend genoemd worden. Uit 2-1 verloren, thuis 2-2, dus de campagne strandde na de eerste ronde.

Het tweede elftal degradeerde tegen de verwachting in van de 2e naar de 3e klasse. De dames konden zich wederom in hun klasse handhaven. De F1 behaalde als enige team wel een kampioenschap, zij stonden aan het eind van de voorjaarscompetitie bovenaan.

Het seizoen 2004-2005 kenmerkte zich door klasseringen in de middenmoot voor alle seniorenelftallen. Het 5e elftal was hier echter de negatieve uitzondering met 1 punt uit 22 wedstrijden. Bij de jeugd mochten wel diverse teams zich kampioen noemen, namelijk de B1, D1 en F1. Gedurende het jaar is de Club van 50 opgericht, een initiatief van supporters met als doel het financieel ondersteunen van de jeugd en het organiseren van een jaarlijkse feestavond voor de Club van 50 leden.

Ook in 2005-2006 waren er geen kampioenschappen te vieren bij de seniorenelftallen. Het eerste eindigde op een 5e plaats, het tweede eindigde op de nummer 3 positie. De dames konden zich niet in hun klasse handhaven en zijn gedegradeerd. Bij de jeugd werden de D1 en E1 respectievelijk najaarskampioen en voorjaarskampioen. Aan het einde van het seizoen is door de gemeente Zaltbommel een bouwvergunning verleend voor een aanbouw aan de kantine.

In het seizoen 2006-2007 mocht het eerste elftal wederom nacompetitie spelen.
De wedstrijden werden gespeeld tegen EBOH en Sv Capelle. Het waren enerverende wedstrijden. EBOH uit 1-2 gewonnen, thuis 0-0. Tegen Sv Capelle uit werd met 2-0 verloren en thuis met 0-3 verloren. Dus een mooi seizoen met een aardig toetje.

Bij de senioren is dit seizoen het vierde elftal kampioen geworden. Bij de jeugdteams zijn de A1 en de D1 kampioen geworden. Er is lopende dit seizoen een heus jeugdig team van start gegaan, namelijk. “De Kabouters”. Deze kabouters zijn jonger dan 6 jaar. Aan het einde van dit seizoen vond Bartje Bambacht het tijd om te stoppen. Zij heeft ruim 32½ jaar altijd klaar gestaan en heel veel betekent voor onze vereniging. Zij heeft voor al haar betrokkenheid ook een Koninklijke onderscheiding ontvangen. De keuken is geheel verbouwd en voorzien van nieuwe apparatuur. Er is ook een grotere opslagruimte met koelcel aangebouwd. Hier hebben vele vrijwilligers hun steentje aan bijgedragen. Door De Club van 50 leden is het mogelijk gemaakt speeltoestellen te plaatsen. Er wordt een begin gemaakt aan een nieuwe website.

Ook in het seizoen 2007-2008 mocht het eerste elftal weer nacompetitie spelen.
Deze keer is gespeeld uit en thuis tegen SteDoCo, deze bleek een maatje te groot voor ons. We verloren met 1-0 en 0-2. De Club van 50 nadert de 100 (nu 98) leden.

Het seizoen 2008-2009 zijn we van start gegaan met 6 seniorenteams, 2 Damesteams en 10 jeugdteams. Jammer genoeg moest ons 3e elftal halverwege het seizoen worden teruggetrokken. Wel is ons 6e elftal kampioen geworden. Zo ook de E2 en onze Mini 1 pupillen kampioen geworden zijn in de najaarscompetitie. Op dit moment telt onze club 391 leden.

Seizoen 2009-2010 bracht voor het 1e elftal weer de nacompetitie, de tweekamp tegen Drechtstreek werd verloren. In de competitie eindigden het 1e elftal op plaats 7 met 28 punten uit 22 wedstrijden.

De stichting Businessclub ‘Vrienden van GVV’63’ is in 2010 opgericht.
In ruil voor het hoofdsponsorschap ontvangen de ondernemers van de businessclub diverse reclame-uitingen rondom het hoofdveld en in en rond de kantine van de vereniging. De belangrijkste reclame- uiting is het tenue van het 1e elftal, hierop staat echter geen onderneming vermeld maar het goede doel van de Businessclub ‘Villa Pardoes’

Seizoen 2010-2011: GVV’63 kan terugkijken op een mooi voetbalseizoen 2010-2011. Op sportief gebied werden de nodige successen behaald. Zo werden de F2, de D1 en de A1 voorjaarskampioen. De D werd zelfs ook najaarskampioen en won de Bommelerwaard Cup. Daarnaast behaalde ons eerste elftal een periodetitel. Ook de dames presteerden goed, door een plaats in een hogere klasse af te dwingen. Verder is de realisatie van het nieuwe terras een aanwinst voor onze vereniging. Met dank aan vele vrijwilligers. En als afsluiter de geweldige Villa Pardoesdag, waarbij vele leden van GVV’63 zich hebben ingezet voor dit goede doel. Waarmee 16.000 euro is opgehaald! Als speler van het seizoen 2010-2011 werd gekozen Lennart van de Werken.

Het seizoen 2012-2013 is een bijzonder seizoen in de historie van GVV’63. De club bestaat 50-jaar! Dit is op grootse wijze gevierd met een feest dat negen dagen duurde. In dit seizoen werden een aantal jeugdteams en het vierde kampioen. Maar het grootste succes was toch wel het kampioenschap van het eerste elftal onder leiding van John Laponder. Op overtuigende wijze werd in het jubileumjaar de titel in de derde klasse binnengehaald. Voor de tweede keer in de historie gaat GVV’63 spelen in de tweede klasse.

 

In het seizoen 2013-2014 wist GVV’63 zich knap via de nacompetitie te handhaven in de tweede klasse. Het seizoen hierna was een degradatie wel een feit. Ook in het seizoen 2015-2016 wist GVV’63 zich niet te handhaven in de derde klasse. In deze sportief mindere jaren, liet GVV’63 zich sociaal van zijn beste kant zien. In 2015 en 2016 werd er respectievelijk € 24.000 en € 33.000 opgehaald voor Villa Pardoes.

Na twee seizoenen met een degradatie speelt GVV’63 1 in het seizoen 2016-2017 voor het eerst in de 4e klasse. De ploeg toont enorm veel veerkracht door met trainer Jan van Setten gelijk kampioen te worden en binnen één jaar terug te keren naar de 3e klasse. Ook was er succes voor GVV’63 2. Via de nacompetitie werd de 2e klasse bereikt. GVV’63 JO19 werd kampioen in de tweede klasse en verloor de bekerfinale. GVV’63 JO15-2 wist op knappe wijze de bekerfinale wel te winnen.

 

In het seizoen 2017-2018 start GVV’63 1 weer in de derde klasse. Dit seizoen wordt afgesloten met een 9e plaats. Helaas degradeert het 2e elftal dit seizoen naar de 3e klasse. Vanwege het toenemend aantal leden wordt er gestart met de nieuwbouw van 4 kleedkamers en een materiaalhok. In het seizoen 2018-2019 wordt Denny van Geffen hoofdtrainer. Het eerste elftal behaalt dit jaar een 8e plaats.

Het seizoen 2019-2020 begint GVV’63 1 zwak aan de competitie. Echter daarna begint het te lopen. Begin maart wordt de 3e plaats ingenomen. GVV’63 2 staat op dat moment 1e. Maar dan breekt de Corona crisis uit. Het gehele amateurvoetbal wordt stilgelegd. De kantine en velden zijn gesloten en de competitie wordt afgebroken. Vanaf half mei mogen de jeugdteams weer voorzichtig beginnen met trainen en enkele weken later de senioren ook. Het complex blijft echter gesloten voor toeschouwers.  In dit seizoen wordt er ook gestart met de renovatie van de kleedkamers en de vervanging van de daken.

Ook het seizoen 2020-2021 werd al snel afgebroken door Corona. Dankzij onze trainers konden we wel blijven doortrainen. Ook werd er hard gewerkt op ons complex waardoor GVV’63 beschikt over een aantal fraaie clubgebouwen. Tijdens de ledenvergadering stopt John Biesheuvel als voorzitter. Hij wordt opgevolgd door Mari van Weelden.

2021 – heden

GVV’63 start het seizoen 2021/2022 op een nieuw kunstgrashoofdveld. In de coronaperiode is het ledenaantal doorgestegen naar 450 leden. GVV’63 1 kent een prima competitiestart en legt beslag op de 1e periode. Door veelvuldig puntverlies na de winterstop, wordt het kampioenschap misgelopen. Er is wel succes voor het damesteam van GVV’63. Zij worden kampioen en promoveren naar de 4e klasse.

Met Pascal Rijkers start GVV’63 1 het seizoen 22/23 onder een nieuwe hoofdtrainer. Dit seizoen geldt er een versterkte degradatieregeling in de derde klasse vanwege de hervorming van de voetbalpiramide.  Ons eerste elftal kent een goede eerste seizoenshelft en weet uiteidelijk in de middenmoot te eindigen. Er is een kampioenschap voor een driertal jeugdteams, de MO13-1, de JO11-1 en de JO10-1.

Aan het eind van het seizoen vindt een vierdaagse viering van het 60-jarige jubileum van GVV’63 plaats. De activiteiten worden drukbezocht, met als hoogte punt 1.100 toeschouwers bij de wedstrijd GVV’63 – Creators FC. Tevens worden er 8 leden gehuldigd als 60-jarige jubilaris van onze vereniging. Deze zijn allen aanwezig.

Bij voetbalvereniging GVV’63 kennen we drie eretitels voor vrijwilligers die buitengewone inzet hebben getoond:
erevoorzitter, erelid, lid van verdienste. Vanaf 2023 kent GVV’63 ook de titel speler van verdienste.

EREVOORZITTER GVV’63

Cor van Bruchem

ERELID GVV’63

Maarten Janssens 
Cor van Bruchem
Kees van Tuyl
Bartje Bambacht – Verhoeks 

LID VAN VERDIENSTE GVV’63

Jan Blanken
Jan Jonkers
Wim Jonkers
Marinus de Keyzer
Willem van Trigt
Henk de Kloe
Giel van der Wal
Rien van Malsen
Leen van de Werken (Senior)
Catharinus Donker
Wim van der Ley
Leen van de Werken (junior)
Aart Blanken
Goof Blanken
Jan van Willegen
Jan Bambacht
Sijke den Tek
Henk Blom
Marc Koster
Henk van Tuijl
Harry Jonkers
Jaap van der Kaa
Liesbeth van der Kaa
Bert van Ballegooijen
Jan van de Werken
Paul van Steenbergen
Kees van Leeuwen
Gert van Bruchem
Gerard Bambacht
Aldert Vink
John Biesheuvel
Wim van Driel
Henk van Hemert
Ton van Doesburg
Ans van Doesburg
Han Nell
Nicolina Blom
Wim van Dalen
Theo Fraaije
Gijs van Tuijl
Gilberto Smit
Kees van Wijk
Jan Willem van Steenbergen
Raoul van den Oever
Rik van Dijk
Dennis van der Kaa
Cees van Willegen

SPELER VAN VERDIENSTE GVV’63

Maikel van Tuyl

BESTUURSLEDEN HISTORIE GVV’63
Oprichtingsvergadering 13 december 1962
Eerste Ledenvergadering 12 februari 1963
Dit betreffen bestuursleden die zijn benoemd door de ALV
Naam Periode Aantal jaren Voorzitter Jaren voorzitter
Jan Blanken 12-02-63 28-08-79 16,5
Cor van Bruchem 12-02-63 01-09-64 30,5 12-02-63 – 01-09-64 23
05-11-65 18-08-67 28-07-75 – 25-10-96
29-08-69 25-10-96
Jan Jonkers 12-02-63 25-10-66 3,5
Wim Jonkers 12-02-63 24-08-71 8,5
Marinus de Keyzer 12-02-63 10-08-73 10,5 1-09-64 – 10-08-73 9
Willem van Trigt 12-02-63 29-08-69 6
Piet van Wijk 12-02-63 01-09-64 1,5
Jo Versteeg 01-09-64 05-11-65 1
Dirk van Brakel 01-09-64 05-11-65 1
Henk de Kloe 05-11-65 18-08-67 6,5 25-10-96 – 11-03-97 0,5
16-10-92 11-03-97
Giel van der Wal 29-10-66 13-09-85 19
Kees van Tuyl 18-08-67 23-10-09 42
Rien van Malsen 18-08-67 10-08-73 14
28-08-79 18-09-87
Leen van de Werken sr. 24-08-71 22-09-89 18
Gerard School 10-08-73 28-07-75 2 10-08-73 – 28-07-75 2
Jan van Willigen 10-08-73 03-09-82 16
18-09-87 21-10-94
Catharinus Donker 28-06-75 16-09-88 13
Wim van der Ley 03-09-82 21-10-94 12
Jan Kempenk 03-09-82 12-09-86 5 5-10-01 – 20-09-02 1
05-10-01 20-09-02
Leen van de Werken jr. 03-09-82 21-10-94 12
Aart van Tuyl 13-09-85 12-09-86 1
Paul van Steenbergen 12-09-86 22-09-89 6
28-10-05 17-10-08
Sijke den Tek 12-09-86 25-10-96 13
19-09-97 29-09-00
Henk Blom 16-09-88 16-10-92 8,5
19-09-97 16-04-02
Marc Koster 22-09-89 06-10-95 10
18-09-98 20-09-02
Henk van Tuijl 22-09-89 18-09-98 9
Cor Gijben 21-10-94 18-09-98 4
Harry Jonkers 21-10-94 24-10-03 15
25-10-05 23-09-11
Jaap van der Kaa 21-10-94 25-10-05 11
Bert van Ballegooijen 06-10-95 24-10-03 8
Wim van Est 19-09-97 01-08-01 4 19-09-97 -01-08-01 4
Jan van de Werken 19-09-97 28-10-05 17
05-10-10 20-09-19
Peter van Bruchem 18-09-98 02-01-01 1,5
William van den Oever 01-08-00 20-09-02 2
21-10-16
Wim van Driel 05-10-01 13-10-23 22
John Biesheuvel 20-09-02 28-10-05 15 20-09-02 – 28-10-05 14
23-10-09 19-11-21  23-10-09 – 11-09-20
Eric-jan Manders 20-09-02 22-10-04 2
Ad van Tuyl 20-09-02 22-10-04 2
Richard van Tuyl 24-10-03 28-10-05 8
28-09-12 27-09-18
07-10-22
Wouter Kuijntjes 24-10-03 27-10-06 3
Margreet van Willegen 22-10-04 28-10-05 1
Carlo Boterman 22-10-04 27-10-06 2
Kees van Wijk 28-10-05 23-09-11 6
Henk van Hemert 28-10-05 05-10-10 5
Willi-jan Jonkers 28-10-05 05-10-10 5 28-10-05 – 27-10-06 1
03-11-22
Jan van Ballegooijen 27-10-06 23-10-09 3 27-10-06 – 23-10-09 3
Siem Linnenbank 27-10-06 05-10-10 4
Eric Baijense 23-10-09 28-09-12 3
Gijs van Tuyl 23-10-09 05-10-10 1
Erik Glorius 05-10-10 25-10-13 3
Andries Verhoeks 05-10-10 28-09-12 2
Ton van Doesburg 23-09-11 11-09-20 9
Jan Willem van Steenbergen 23-09-11 08-09-17 6
Gilberto Smit 28-09-12 07-09-18 6
Han Nell 28-09-12 11-09-20 8
Carla van de Werken 21-10-16 20-09-19 3
Gert van Bruchem 21-10-16 11-09-20 4
Arjan Jonkers 08-09-17 07-10-22 5
13-10-23
Raoul van den Oever 01-12-17 01-01-19 1
Rico van der Maas 20-09-19
Dennis van de Werken 20-09-19 13-10-23 4
Dennis van der Kaa 20-09-19 24-09-21 2
Bjorn van Gog 11-09-20
Mari van Weelden 11-09-20 11-09-20 –
Laurie van Keulen 24-09-21
Peter van ’t Zelfde 03-11-22 01-04-24 2
Erik van Wijk 13-10-23
Kelly van Ballegooijen 13-10-23
HOOFDTRAINERS HISTORIE GVV’63
1963-1964 Peter den Bol 1995-1996 Mart van Lokven
1964-1965 Peter den Bol 1996-1997 Mart van Lokven
1965-1966 dhr. Laurens 1997-1998 Mart van Lokven
1966-1967 dhr. Laurens 1998-1999 Ger Klop
1967-1968 dhr Pieters 1999-2000 Ger Klop
1968-1969 Gerard School 2000-2001 Dick Eggly
1969-1970 dhr. Pastoors 2001-2002 Teus van Wijngaarden
1970-1971 Cees Rike 2002-2003 Ron Laros
1971-1972 Cees Rike 2003-2004 Ron Laros
1972-1973 Cees Rike 2004-2005 Wil Bouhuys
1973-1974 dhr. Span 2005-2006 Wil Bouhuys
1974-1975 dhr. Span 2006-2007 Grat Damen
1975-1976 dhr. Span 2007-2008 Grat Damen
1976-1977 Lau Hugers 2008-2009 Grat Damen
1977-1978 Lau Hugers 2009-2010 Grat Damen
1978-1979 Cees Rike 2010-2011 John Laponder
1979-1980 dhr. Sielhorst 2011-2012 John Laponder
1980-1981 dhr Verhoeven 2012-2013 John Laponder
1981-1982 dhr  Bax 2013-2014 John Laponder
1982-1983 Jan van Straaten 2014-2015 Frans Grondman
1983-1984 Jan van Straaten 2015-2016 Frans Grondman
1984-1985 Gerard Cornelissen 2016-2017 Jan van Setten
1985-1986 Gerard Cornelissen 2017-2018 Jan van Setten
1986-1987 Jan de Jager 2018-2019 Denny van Geffen
1987-1988 Jan de Jager 2019-2020 Denny van Geffen
1988-1989 Jan de Jager 2020-2021 Denny van Geffen
1989-1990 Wil Bouhuys 2021-2022 Denny van Geffen
1990-1991 Wil Bouhuys 2022-2023 Pascal Rijkers
1991-1992 Wil Bouhuys 2023-2024 Pascal Rijkers
1992-1993 Wil Bouhuys 2024-2025
1993-1994 Jan van Balen 2025-2026
1994-1995 Nico Gloudemans 2026-2027
Dit betreffen de trainers bij aanvang van het seizoen

Erelijst GVV’63 1

  • Kampioen Tweede klasse (Afdeling Dordrecht) 1976, 1979, 1988
  • Promotie naar Hoofdklasse (Afdeling Dordrecht) 1980
  • Kampioen Eerste klasse (Afdeling Dordrecht) 1991
  • Kampioen Derde klasse KNVB 1997, 2013
  • Kampioen Vierde klasse KNVB 2017
1976
 1979
1988
 1991
 1997
 2013
 2017

GVV’63 SPELER VAN HET SEIZOEN

Bij GVV’63 wordt elk jaar de speler van het seizoen gekozen. Deze speler wordt gekozen door een groep van ongeveer 30 supporters die veelvuldig de wedstrijden bezoeken. Zij brengen hun stem uit aan het einde van de eerste en tweede seizoenshelft.

ERELIJST

2004-2005 Marco van den Hoven
2005-2006 Jan Termeer / Marco van den Hoven
2006-2007 Lennart van de Werken
2007-2008 Rinze Westra
2008-2009 Patrik van Tuijl
2009-2010 Donny van Wijk
2010-2011 Lennart van de Werken
2011-2012 Lennart van de Werken
2012-2013 Nick Ekelmans
2013-2014 Maikel van Tuijl
2014-2015 Maikel van Tuijl
2015-2016 Lennart van de Werken
2016-2017 Maikel van Tuijl
2017-2018 Bert van Selm
2018-2019 Maikel van Tuijl
2019-2020 Michel Kooyman
2020-2021 Onze vrijwilligers*
2021-2022 Hidde Boersma
2022-2023 Damian van Doesburg

* In dit jaar werd er nauwelijk gevoetbald door Corona. Onze vrijwilligers hebben in dit seizoen enorm veel werk verzet op ons complex. Vandaar dit eerbetoon.