Draag jij ook een steentje bij aan onze vereniging?

150 150 GVV'63

Beste GVV-er,

We hebben je nodig! Dat is de boodschap die wij als bestuurders van onze vereniging willen uitdragen.

GVV’63 zit als vereniging in een hele mooie ontwikkeling, waarbij er zeker door de afgelopen jaren heen veel is veranderd en verbeterd. Wij worden hierdoor een steeds stabielere en professionelere vereniging. Dat alles hebben wij kunnen bereiken door de inzet van vele vrijwilligers. We mogen trots zijn op de organisatie en faciliteit die er staat.

Toch zien wij ook dat er nog altijd heel veel werk is op allerlei gebied. Het is ons als bestuur door de jaren heen gelukt om de taken steeds meer te verdelen en te versnipperen, waardoor het werk niet meer alleen op enkele personen aan komt. Toch blijft er een verschuiving in mensen en zijn er mensen die na een aantal jaren trouwe dienst besluiten een stapje terug te doen. Wij nodigen daartoe andere mensen uit om een aantal taken op te pakken. Momenteel zien wij dat we mensen tekort hebben om alle taken ingevuld te krijgen. En dat is zonde!

We hebben elkaar nodig om een mooie en goede vereniging te blijven. Onder het motto van ‘vele handen maken het werk licht’ vragen we je graag eens te overwegen of jij niet iets voor de club zou willen betekenen. Het gaat in eerste instantie om de intentie, vanuit daar zoeken we graag met elkaar naar een passende taak. Daarbij proberen we vooral om de taak ‘behapbaar’ te maken, zodat het voor iedereen overzichtelijk en leuk blijft.

Heb jij zin om de mouwen op te stropen en onze vereniging te helpen, meld je dan graag aan bij William van den Oever (william@goed-advies.nu / 06-52676620). Eventueel zou je hierbij al kunnen aangeven wat je graag zou willen doen en/of wat vooral niet.

We willen de continuïteit van onze vereniging graag waarborgen en hebben daarbij ieders hulp heel hard nodig. Bedankt alvast voor je inzet!

Met vriendelijke groet,

Bestuur GVV’63