25 september: Officiële opening hoofdveld

150 150 GVV'63

Het zal niemand ontgaan zijn dat er de afgelopen jaren enorm veel werk verricht is op ons sportcomplex.

Er zijn nieuwe kleedkamers gebouwd en de huidige kleedkamers zijn gerenoveerd. De entreehal is opgeknapt en er zijn nieuwe deuren en kozijnen geplaatst. Alle daken zijn vervangen. We hebben een groot nieuw ballenhok.

We hebben een nieuw geasfalteerd parkeerterrein en een nieuwe fietsenparkeerplaats. Er is een mooie grote overkapping gebouwd met gezellig meubilair. Al het straatwerk tussen de velden is vernieuwd. De entree van ons sportpark is verfraaid met bloembakken.

Tevens is de infill van ons kleine kunstgrasveld vervangen door een biologisch afbreekbaar materiaal en worden alle bestaande lichtmasten vervangen door LED verlichting. Een mooie duurzame ontwikkeling!

En daarnaast hebben we natuurlijk een nieuw kunstgrasveld met LED verlichting. Op ons nieuwe hoofdveld zijn al enkele wedstrijden gespeeld. Maar aanstaande zaterdag wordt het veld officieel geopend, voorafgaand aan de wedstrijd GVV’63 1 – NOAD’32 1. De openingsaftrap zal verricht worden door wethouder Zondag van de gemeente Zaltbommel.

Wij hebben een complex om trots op te zijn. Eigenlijk ongelofelijk wat er allemaal vernieuwd en verbeterd is! Alle vrijwilligers die daar aan meegewerkt hebben: enorm bedankt!  En ook een dankwoord voor de Gemeente Zaltbommel. Er is op zeer constructieve wijze meegedacht met onze vereniging!