Activiteiten worden verplaatst

150 150 GVV'63

Beste GVV-ers,

Met het Snerttoernooi (8/1), de Nieuwjaarsreceptie (7/1) en het Koppelklaverjassen (30/12) hebben we de komende periode een aantal leuke activiteiten op het programma staan. Helaas is het vanwege de huidige Coronamaatregelen niet mogelijk om deze activiteiten door te laten gaan. Meestal zijn dit drukbezochte bijeenkomsten en dat is nu helaas niet mogelijk.

De intentie is aanwezig om de activiteiten te verplaatsen naar een later tijdstip gedurende dit seizoen. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de dan geldende Coronamaatregelen.

Voor het Koppelklaverjassen gaan we kijken of dit mogelijk is in de periode maart/april.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie huldigen we onze jubilarissen. Dit heeft vorig jaar niet door kunnen gaan. En ook dit jaar gaat de nieuwjaarsreceptie niet door. Daarom zullen we medio maart/april een avond organiseren om onze jubilarissen te huldigen.

Het GVV’63 snerttoernooi is één van de meest prestigieuze toernooien van Nederland. Het heeft de Fifa zelfs geïnspireerd om het WK volgend jaar ook in de winter te houden. Wellicht wordt er in Qatar ook erwtensoep geserveerd. Helaas kan het toernooi 8 januari niet doorgaan. Nu is het plan aanwezig om medio juni een Sangria toernooi te gaan organiseren. En waarschijnlijk gaat dit heel leuk worden!

We gaan voor uitstel, niet voor afstel!