Bekerwedstrijden GVV’63 1

150 150 GVV'63

Op zaterdag 3 september start voor GVV’63 1 het bekertoernooi. Onze geel zwarten zijn ingedeeld in een poule met SV O.S.S. 1920, ASH Hellouw en RKSV Margriet.

Op zaterdag 3 september start GVV’63 met een thuiswedstrijd tegen SV O.S.S. 1920. Wat staat voor Oefening Staalt Spieren. De ploeg uit Oss komt uit in de 4e klasse F. SV O.S.S. 1920 is een gevestigde naam in de Osse voetbalwereld. De vereniging bestaat al ruim honderd jaar en speelt met het zondagteam in de landelijke derde divisie. De zaterdagtak bestaat pas 2 jaar. Maar heeft duidelijk ambities. Vorig seizoen werd er beslag gelegd op de tweede plaats. In de nacompetitie werd promotie misgelopen. Een tegenstander om rekening mee te houden.

Op zaterdag 10 september brengt GVV’63 een bezoek aan ASH. De ploeg uit Hellouw staat onder leiding van Gilberto Smit. De blauw-witte “overkanters” komen uit in de 4e klasse E. Ook vorig jaar troffen beide ploegen elkaar in het beker toernooi. Toen wist GVV’63 een nipte 1-2 overwinning te boeken tegen het stugge ASH.

De laatste bekerwedstrijd staat gepland op zaterdag 17 september. Dan komt er wederom een ploeg uit Oss op bezoek in Gameren. Deze keer de geel-zwarten van RKSV Margriet. Van oudsher een zondagvereninging. Maar sinds twee seizoenen is er ook een zaterdagtak, uitkomend in de 4e klasse F. RKSV Margriet kent een rijke historie. Ondere andere Ruud van Nistelrooy en Arnaut Danjuma hebben een voetbalverleden bij deze vereniging. Beide ploegen troffen elkaar twee seizoenen geleden ook al in het bekertoernooi. Toen boekte GVV’63 een eclatante 10-0 overwinning. De afgelopen seizoenen hebben de Ossenaren onmiskenbaar progressie geboekt, dus we kunnen rekenen op meer tegenstand.