Blik op dinsdag: GVV’63 1 – SV BLC 1

Voor GVV’63 staat op dinsdag 22 maart de inhaalwedstrijd tegen SV BLC op het programma. Aanvang 20.00 uur.

De afgelopen weken werden er diverse wedstrijden afgelast vanwege Corona. Als de twee inhaalwedstijden van 22 maart zijn ingehaald, dan lopen we in de Derde klasse D weer op schema.

De Bosschenaren van BLC wisten afgelopen zaterdag vrij eenvoudig met 1-4 te winnen van MVV’58. De achterstand op GVV’63 bedraagt 5 punten. Gezien de ranglijst zal titelkandidaat BLC een nederlaag koste wat het kost willen vermijden. Een Bossche overwinning zou de top van het klassement echter weer in elkaar doen schuiven.  Met BLC treffen we een goed voetballende ploeg, die enkele gevaarlijke aanvallers herbergt.

GVV’63 wist afgelopen zaterdag met 0-5 te winnen van het laag geklasseerde NOAD’32. Een wedstrijd die al snel in het slot werd gegooid. Onze geel-zwarten gaan nog steeds aan de leiding. Maar zoals Joop Zoetemelk al terecht zei: Parijs is nog ver! En dat geldt ook voor GVV’63, we zitten pas op de helft van het aantal gespeelde wedstrijden.

Elke wedstrijd weer zullen onze mannen vanaf minuut één tot het uiterste moeten gaan. Er te makkelijk over denken wordt afgestraft, zeker door een ploeg als BLC.  We verwachten een zeer gemotiveerd GVV’63, vooral omdat we met een overwinning een directe concurrent op een grotere achterstand kunnen zetten.

Hopelijk krijgen onze mannen veel steun van onze supporters!

De wedstrijdbal wordt gesponsord door Luijendijk Fietsen uit Gameren.