Blik op dinsdag: Vuren 1 – GVV’63 1

150 150 GVV'63

Morgenavond speelt GVV’63 1 een competitiewedstrijd uit tegen Vuren. Aanvang 20.00 uur.

Vanwege de afgelasting van tweeënhalve week geleden staat deze inhaalwedstrijd morgen op het programma. Onze geel-zwarten hebben de komende weken een druk programma. Want ook op dinsdag 22 maart staat er een inhaalwedstrijd op het programma, thuis tegen BLC.

We treffen een tegenstander die vol zelfvertrouwen aan de wedstrijd begint. Afgelopen zaterdag werd het stugge GDC met maar liefst 4-1 verslagen. Een prestatie van formaat. Na GVV’63, zijn de Vurenaren het meest scorende team in de competitie. Van de 32 goals namen Fabian van Horssen en Bjorn Paul er beiden 9 voor hun rekening. Vuren vinden we momenteel in de brede middenmoot terug op de 9e plaats.

GVV’63 kende afgelopen zaterdag een moeizame eerste helft tegen SV Capelle. In de tweede helft werd er met 4 goals orde op zaken gesteld. Te slap aan de wedstrijd beginnen is er tegen Vuren niet bij. Onze geel-zwarten zullen vanaf minuut 1 strijdbaar moeten zijn. Positief is het feit dat onze verdediging de afgelopen twee wedstrijden geen tegengoal hoefde te incasseren.

Hopelijk worden onze jongens gesteund door veel Gamerse supporters. Saai zal de wedstrijd waarschijnlijk niet worden, Vuren en GVV’63 zijn de enige twee ploegen die in alle wedstrijden wisten te scoren.