BLIK OP DONDERDAG: VUREN 1 – GVV’63 1

150 150 GVV'63

Vuren en GVV’63 hebben van de mogelijkheid gebruik gemaakt om de competitiewedstrijd van aanstaande zaterdag te verzetten. Hierdoor wordt er in Vuren op donderdagavond afgetrapt. Aanvang 20.00 uur.

De Sportlaan bewoners vinden we momenteel terug op een 10e plaats. Er is wel 1 wedstrijd minder gespeeld, mocht deze gewonnen worden dan komt het linker rijtje in zicht. De start van de zwart-witten was goed, er werd begonnen met 2 overwinningen.  In de daaropvolgende 7 wedstrijden werd nog 1 keer gewonnen en 2 keer gelijkgespeeld. Wat wel opvalt: Vuren wist, net als GVV’63, in alle wedstrijden te scoren. We mogen donderdag dus de nodige doelpunten verwachten. De gevaarlijkste man aan Vurense zijde is Fabian van Horssen. De oud-speler van Unitas wist dit seizoen al 7 keer te scoren. Vanwege een afgelasting was Vuren afgelopen zaterdag vrij.

GVV’63 kan terugkijken op een goede competitiehervatting. Het sterke Haaften werd met 3-0 aan de kant gezet. Een puike wedstrijd van GVV’63. Maar donderdag starten we weer op nul en zal er wederom gedisciplineerd gespeeld moeten worden. De laatste keer dat beide ploegen elkaar troffen was in het seizoen 2018/19, toen wist GVV’63 twee keer te winnen. Maar traditiegetrouw heeft GVV’63 het lastig genoeg met de gastheren. Onze geel-zwarten kunnen een gretige tegenstander verwachten en zullen bij de les moeten zijn.

We hopen op de nodige publieke ondersteuning!