BLIK OP ZATERDAG: BLC 1 – GVV’63 1

1024 576 GVV'63

Op zaterdag 25 november gaat de reis voor GVV’63 naar ‘s-Hertogenbosch. Onder de rook van het Provinciehuis wordt er om 15.00 uur afgetrapt tegen BLC.

Beide ploegen treffen elkaar voor het zevende seizoen op rij. GVV’63 en BLC ontlopen elkaar meestal niet veel. Dit blijkt ook nu weer op de ranglijst. Na zeven wedstrijden heeft GVV’63 één puntje meer. De wedstrijd die de meeste herinnering oproept is die van januari 2020. Toen eindigde de wedstrijd in Den Bosch in een knotsgek 6-6 gelijkspel.

Beide ploegen zijn momenteel terug te vinden in de brede middenmoot. Aan de top van het klassement neemt SCO wat afstand en in de staart van het klassement blijft Altena iets achter. Maar in deze razend spannende klasse staat de nummer twee maar vier punten voor op de nummer twaalf. Iedereen snoept elkaar punten af, de vorm van de dag is bepalend.

De Bosschenaren beschikken over een technisch vaardige ploeg. Afgelopen zaterdag werd er met 2-2 gelijkgespeeld tegen OSS’20.

GVV’63 verloor in een matige wedstrijd van vv Woudrichem, in de slotfase kregen onze geel-zwarten de deksel op de neus. Na twee nederlagen is het voor GVV’63 zaak om zich te herpakken. Dat begint met concentratie en keihard werken. Hopelijk zien we zaterdag weer een punten pakkend GVV’63. Hierbij is de steun van onze supporters van harte welkom!