Blik op zaterdag: BLC 1 – GVV’63 1

150 150 GVV'63

Na drie thuiswedstrijden staat er zaterdag weer een uitwedstrijd op het programma voor GVV’63 1. Dit is ook gelijk de laatste uitwedstrijd van het seizoen. Om 14.30 uur wordt er afgetrapt bij BLC in Den Bosch.

Afgelopen zaterdag boekte GVV’63 een hele goede 3-2 thuisoverwinning op Haaften. Door dit resultaat is GVV’63 het komende seizoen weer derde klasser. Momenteel staan onze geel-zwarten op de 7e plaats. Het is zeker een streven om in het linker rijtje te eindigen. Dus zaterdag zal GVV’63 haar sportieve plicht moeten vervullen en een overwinning nastreven.

Tegenstander BLC staat maar 1 plaats boven de streep. De voorsprong op Herovina bedraagt 1 punt. Het gevaar van degradatie-nacompetitievoetbal is groot. Na de winterstop vond er bij de geel-groenen een trainerswissel plaats. De zeer ervaren John Huisman heeft de taak gekregen om BLC te behoeden voor een tweede opeenvolgende degradatie. Afgelopen zaterdag kreeg BLC een 6-1 pak slaag bij SV Capelle. Maar over het algemeen worden de meeste punten thuis behaald.

Al met al een wedstrijd met de nodige belangen Hopelijk zien we zaterdag vele supporters in Den Bosch.