Blik op zaterdag BZC’14 1 – GVV’63 1

150 150 GVV'63

Aanstaande zaterdag speelt GVV’63 een derby uit tegen BZC’14. De wedstrijd vindt plaats in Brakel. De aftrap is om 14.30 uur.

GVV’63 en BZC’14 zitten voor het derde seizoen bij elkaar in de competitie. Toch werd deze derby pas 1 keer gespeeld. In november 2019 wist GVV’63 met 2-4 te winnen in Brakel.

De rood-zwart hemden van trainer Lenard Weber begonnen goed aan de competitie. Uit tegen GDC werd knap gelijkgespeeld en thuis werd er met ruime cijfers gewonnen van Sparta’30. In de afgelopen vier wedstrijden werd er 1 punt gehaald, door gelijk te spelen tegen Vuren. Afgelopen zaterdag werd er nipt met 2-1 verloren bij NEO’25. Momenteel neemt BZC’14 de 13e plaats in op de ranglijst.

GVV’63 voert de ranglijst nog steeds aan. Afgelopen zaterdag werd er puntverlies geleden thuis tegen MVV’58. Om een goed resultaat te behalen, zal het zaterdag zeker beter moeten. Bij een derby zegt de stand op de ranglijst vaak niets. Daarom zal GVV’63 scherp en strijdlustig voor de dag moeten komen in Brakel. Kansen zullen er ongetwijfeld komen en het is aan onze veel scorende voorhoede om de drie punten mee naar Gameren te nemen.

We hopen zaterdag op veel steun voor onze geel-zwarten. De afgelopen dagen stonden in het teken van een discussie over een corona toegangsbewijs voor sporters en publiek. Uiteindelijk wordt deze maatregel niet ingevoerd. Wel gelden er regels voor het betreden van de kantine van BZC’14. Wij verzoeken een ieder om deze te respecteren en zich daar aan te houden! U kunt de geldende regels bekijken via de onderstaande link:

CORONA UPDATE – 6 NOVEMBER – Brakel Zuilichem Combinatie (bzc14.nl)