BLIK OP ZATERDAG: DONGEN 1 – GVV’63 1

1024 576 GVV'63

Op zaterdag 23 maart speelt GVV’63 een uitwedstrijd op Sportpark De Biezen, tegen vv Dongen. De aftrap is om 15.00 uur.

Met vv Dongen treffen we een tegenstander die in vorm is. Van de laatste zeven wedstrijden, werden er maar liefst zes gewonnen. In deze zeven wedstrijden werden 26 goals gemaakt. Indrukwekkende cijfers. Afgelopen zaterdag werd de topper in de derde klasse D gewonnen door de Dongenaren. O.S.S.’20 werd in eigen huis met 0-3 verslagen. Tegenstander Dongen neemt momenteel de tweede plaats in met twee punten achterstand op O.S.S.’20, maar met wel een wedstrijd minder gespeeld. In de voorhoede speelt competitietopscorer Robin de Man, die al veertien keer doel trof.

GVV’63 zag afgelopen zaterdag een einde komen aan een ongeslagen serie van vier wedstrijden. Tegen Altena leek men af te stevenen op een bloedeloze 0-0. Tien minuten voor het einde zorgde een Nieuwendijkse goal ervoor dat GVV’63 met lege handen stond. Hierdoor bivakkeert GVV’63 nog steeds in de gevarenzone. Toch mogen de kopjes niet gaan hangen. Onze geel-zwarten hebben dit seizoen al vaker veerkracht getoond. We zullen keihard moeten blijven knokken voor de punten. Als de inzet goed is, dan hebben genoeg kwaliteit in huis om het Dongen lastig te maken.

We hopen zaterdag op veel steun van de supporters langs de zijlijn. Hopelijk gaat GVV’63 met een goed resultaat het Paasreces in. Want op 30 maart en 6 april staan er geen competitiewedstrijden op het programma. Op 13 april gaat GVV’63 in Woudrichem op bezoek.