BLIK OP ZATERDAG: GVV’63 1 – BLC 1

1024 576 GVV'63

Op zaterdag 20 mei speelt GVV’63 1 de laatste thuiswedstrijd in competitieverband van dit seizoen. BLC uit Den Bosch komt op bezoek. In de laatste twee speelronden beginnen alle wedstrijden om 14:30 uur.

De Bosschenaren vinden we terug op de 7e positie van de ranglijst, met twee punten achterstand op GVV’63. Zoals zoveel ploegen is ook BLC nog niet veilig. We treffen een tegenstander die de punten ook nog hard nodig heeft. De groen-gelen van trainer Danny Otterloo kennen een wisselvalig seizoen. Mooie overwinningen worden afgewisseld met onverwachte nederlagen. Na een moeizame seizoenstart, klom BLC naar een vierde positie. Maar inmiddels zijn ze weer afgezakt. Gezien alle versterkingen die aan het begin van het seizoen werden aangetrokken, zal de huidige positie tot teleurstelling leiden bij de Club van Zuid.

In januari troffen beide ploegen elkaar ook. BLC won thuis met 2-1. GVV’63 was de betere ploeg, maar diverse keren stonden paal en lat in de weg. In de tweede helft werd GVV’63 nog een glaszuiver doelpunt onthouden vanwege een onterecht vlagsignaal. Een wedstrijd waar meer in zat qua resultaat. We hebben nog iets recht te zetten!

Afgelopen zaterdag liet GVV’63 in Eethen prima voetbal zien, maar toonde het ook karakter. GVV’63 had tegen de koploper het betere van het spel en ook met 10 man kwamen we niet in de problemen. Nog steeds kan het alle kanten op. We kunnen er heel veel theorieën op los laten. Maar uiteindelijk moet we nog twee keer voor de winst gaan en dan zien we volgende week wel hoe het afloopt. Hopelijk zien we zaterdag weer hetzelfde spel en vechtlust als de afgelopen weken, dan behoort een overwinning tegen BLC zeker tot de mogelijkheden.

Het wordt mooi weer en er staat een leuke wedstrijd op het programma, op Sportpark Maartenshof moet u zaterdag zijn!

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Bracht.

De pupil van de week is Indy Verzeijl (GVV’63 MO11-1)

De wedstrijdbal wordt gesponsord door FidaFleur. Dé Helleborus kwekerij van Nederland!